Elektrikler Verildi, 3 Gündür Kapalı Olan Viranşehir Mardin Yolu Açıldı

Elektrikler Verildi, 3 Gündür Kapalı Olan Viranşehir Mardin Yolu Açıldı

Elektriklerin sık sık kesilmesi sebebiyle 3 gündür kapalı olan Viranşehir Mardin karayolu ulaşıma açıldı. Elektrik kesintilerine son verilmesi ile eylemlerinden vazgeçen yöre çiftçilerin kapattığı karayolu yetkililer tarafından temizlenerek...

Elektriklerin sık sık kesilmesi sebebiyle 3 gündür kapalı olan Viranşehir Mardin karayolu ulaşıma açıldı. Elektrik kesintilerine son verilmesi ile eylemlerinden vazgeçen yöre çiftçilerin kapattığı karayolu yetkililer tarafından temizlenerek trafiğe açıldı. 3 günü aşkındır kapatılan yol mahkemeye taşınmıştı. Mahkeme, elektrik kesintilerine son verilmesi gerektiğine karar verdi.

Olay yerine gelen CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ve beraberindeki heyet olay yerinde çiftçiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüştü. 3 gün süren eylemlerde yollar kapatıldı, yollarda araçlar yakıldı. Çiftçiler adına açıklama yapan Avukat Abdülkerim Türk Derik, Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından alınan karar ile elektrik kesintilerinin giderildiğini Perşembe günü saat 18.00 itibarı ile çiftçilerin mağduriyetlerinin sona erdiğini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.