Dr. Rabia 3. şubesini Meram'da açtı

Dr. Rabia 3. şubesini Meram'da açtı

Dr. Rabia Medikal Estetik & Güzellik Merkezi’nin 3. şubesi Meram Melikşah Mahallesi’nde açıldı.

Dr. Rabia Medikal Estetik & Güzellik Merkezi’nin 3. şubesi Meram Melikşah Mahallesi’nde açıldı. Merkezde kişisel bakımın yanında poliklinik hizmeti de verilecek
Konya’da sağlıklı güzellik anlamında ilklere imza atmaya devam eden Dr. Rabia Türkmen, yeni bir güzellik salonunu hizmete açtı. Konya’da 10 yıldır güzellik merkezi anlamında verdiği hizmet ve müşteri memnuniyetiyle büyük başarılara imza atan Dr. Rabia Türkmen, 3. şubesini Meram Melikşah mahallesine açtı. Merkezin açılışında kısa bir konuşma yapan Türkmen, kurumsal bir anlayışla, tamamen müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak hiçbir taviz vermeden 10 yılı tamamladıklarını belirten Dr. Rabia Medikal Estetik & Güzellik Merkezi Sahibi Dr. Rabia Türkmen, açtıkları güzellik salonunda da aynı anlayışla hizmet vereceklerini söyledi.

Türkmen,  “Kliniğimizde medikal estetikle ilgili pek çok tıbbi işlemi yapıyoruz. İşletmemizde hizmet verdiğimiz hasta ve müşterilerimizin talepleri doğrultusunda güzellik salonumuzu açarak onların isteklerine cevap vermeyi düşündük. Polikliniğimizde ve de güzellik salonumuzda konforlu, hijyenik ortamda, dünyanın kullandığı cihazlarla müşterilerimize ve hastalarımıza hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.