Devlete ait şeker fabrikalarıyla ilgili yeni gelişme! 58 milyon liraya satıldı

Devlete ait şeker fabrikalarıyla ilgili yeni gelişme! 58 milyon liraya satıldı

Türkiye'de devlete ait şeker fabrikalarının satılmasına vatandaş sert tepki göstermişti. 58 milyon liralık yeni bir satışa daha imza atıldı.

Türkiye'de özelleştirme son hız devam ediyor. Birkaç yıl önce satılan şeker fabrikalarının ardından yeni bir karar daha alındı. Devlete ait olan şeker fabrikasının taşınmazı resmen satıldı.

ihale.jpg

Resmi Gazete'de yayımlanan Özelleştirme Dairesi Başkanlığı ile ilgili karara göre, Bursa'da bulunan ve Türkiye Şeker Fabrikası'na ait olan taşınmaz ve yapılar, 58 milyon 500 TL'ye satılmak üzere AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.

1212-001.webp

BU TAŞINMAZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN İMZASIYLA SATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Şeker Fabrikası'na ait olan Bursa'nın Karacabey ilçesindeki 8 bin 556 metrekarelik taşınmaz ve üzerindeki yapılar 58 milyon 500 lira bedelle Coşkun Örs Yemek, Gıda, Hayvancılık, Turizm ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne satıldı. Bu kararın 4046 sayılı Kanunun 3. ve geçici 29. maddeleri ile 703 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin geçici 8. Maddesi uyarınca alındığı ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum