Davutoğlu: Kılıçdaroğlu'nun sahip çıktığı teröristler..

Davutoğlu: Kılıçdaroğlu'nun sahip çıktığı teröristler..

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ''Kılıçdaroğlu'nun sahip çıktığı teröristler savcımızı şehit etti'' dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan rehine krizine ilişkin bir açıklama yaptı.

KILIÇDAROĞLU'NUN SAHİP ÇIKTIĞI TERÖRİSTLER

Başbakan Davutoğlu, Savcı Kiraz'ı şehit eden teröristler için ''Kılıçdaroğlu'nun sahip çıktığı teröristler'' ifadesini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NUN TWEETLERİ

Başbakan Davutoğlu Kılıçdaroğlu'nun attığı tweetlere de değinerek şöyle konuştu; "Sayın Kılıçdaroğlu'nun olay olur olmaz attığı tweetler, gerçekten biraz önce zikrettiğim dayanışma ruhuna hiç uygun düşmemiştir. Daha olayın arka planı bilinmeden, olayın gerçek veçhesiyle ilgili herhangi bir işaret fark edilmemişken, Kılıçdaroğlu'nun attığı tweetler maalesef son derece provokatif bir ortamın doğmasına da sebebiyet vermiştir.

HÜKÜMETİ HEDEF ALMAK İÇİN

Bir savcımız teröristler tarafından rehin alınıyor, Kılıçdaroğlu hükümeti hedef almak için bu olayı kullanıyor. Sayın Kılıçdaroğlu'nun dünyadaki değişik örneklerden ders alınması lazım. Böyle durumlarda hükümet, iktidar, muhalefet unutulur, oradaki insan canını kurtarmak için destek olunur. Kılıçdaroğlu neredeyse eylemcileri haklı çıkartıp, hükümeti suçlayacak yayınlar içine girdi. Bazı medya organlarımızın bu tutumu bizleri üzmüştür.

TERÖRİSTLERİ KAHRAMAN GİBİ GÖSTERENLER

Bütün bu açıklamalara rağmen yine de Sayın Kılıçdaroğlu'na da bugün tweetlerle bu teröristleri neredeyse özgürlük kahramanı gibi gösteren bazı medya mensuplarına ve bazı kesimlere de sesleniyorum: Gün teröre karşı bir olma, teröre karşı omuz omza verme günüdür. Herkes sorumluluğunu bilmeli, herkes bu ülkenin istikrarının, güveninin, güvenlik ortamının hepimiz için gerekli olduğunu zihninden çıkarmamalıdır.''

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.