CHP’li İnce’den skandal iddialar

CHP’li İnce’den skandal iddialar

Muharrem İnce, “Size bütün samimiyetimle söylüyorum Hollanda da AKP'li. Evet çıksın diye uğraşıyor. İtibarımız çok zedelendi. Bizim bakanlarımız 'Türkiye, kaybederse kaybetsin umurumuzda değil yeter ki oylarımız artsın diye düşünüyorlar.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, yaptığı “Hayır” mitinglerine devam ediyor. İnce'nin bir durağı da Konya oldu. Şehir Meydanı’nda vatandaşlara seslenen İnce, ayrıca esnafları da ziyaret etti. İnce, konuşmasında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Sözlerine 2010 referandumunu hatırlatarak başlayan İnce, “O zamanda yapmayın, evet vermeyin dedik. Yargıyı FETÖ'ye teslim edersiniz dedik ne yazık ki dinletemedik. Onlar 2010'da da evet dedi. Biz hayır dedik. Kimin haklı çıktığını gördünüz” şeklinde konuştu.

img_9215.jpg

Hollanda’da yaşanan kriz ve referandum sürecine dair değerlendirmelerde bulunan İnce konuşmasını şöyle sürdürdü: “Size bütün samimiyetimle söylüyorum Hollanda’da AKP'li. Evet çıksın diye uğraşıyor. Çünkü Türkiye, bir kişinin eline geçerse yönetmek onlar için daha kolay olur. Zamanında Recep Tayyip Erdoğan, Rauf Denktaş'a ne anlatacaksan Kıbrıs'ta anlat dedi. Niçin Türkiye'de miting yapıyorsun dedi.

img_9213.jpg

Sen Türk olan Denktaş'ı bile Türkiye'ye sokmadın. 22 Ocak 2008 TBMM'de kanun çıkmıştı. Şimdiki Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın imzası var. Bu kanunda yurtdışında propaganda yapılamaz yazıyordu. Bizim bakanlarımız bunu bilmiyor mu? Haçlı zihniyeti ile hilal çatışıyormuş, geçin bunları. Türkiye'nin bakanı 7 saat bekletildi. İtibarımız zedelendi. Onlar, 'Türkiye, kaybederse kaybetsin umurumuzda değil diyor. Önemli olan oylarımızın artması diye düşünüyorlar.' Değişiklikle ekonomi düzelecek, terör bitecek deniliyor. Yeni anayasa değişikliği maddelerini en az 50 kere okudum. Hiçbir maddesinde ekonomi ve terörden bahsetmiyor. Peki 15 senedir neden bu sorunlar çözülmedi? Elinizden tutanlar mı vardı?

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.