Beşir Atalay: Seçimin Erkene Alınması Gündemimizde Yok

Beşir Atalay: Seçimin Erkene Alınması Gündemimizde Yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, "7 Haziran 2015 günü genel seçim yapılacak. Seçimlerin erkene alınması diye bir şey şuanda gündemimizde yok.” dedi.Beşir Atalay, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, "7 Haziran 2015 günü genel seçim yapılacak. Seçimlerin erkene alınması diye bir şey şuanda gündemimizde yok.” dedi.

Beşir Atalay, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’ne katıldı. Burada gündeme dair değerlendirmede bulunan Atalay, genel seçimlerin öne alınmasının söz konusu olmadığını belirterek, "Son MYK’mızda da seçimlerin tarihi ile ilgili görüşmelerimiz oldu ve 7 Haziran 2015 günü genel seçim yapılacak. Seçimlerin erkene alınması diye şunda gündemimizde bir konu yok.” dedi.

Konuşmasında milletin muhalefet partilerinden bir beklentisi olmadığını ileri süren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Atalay," CHP demek muhalefet demek. Kendi içinde büyük sorunlar yaşıyor. Doğrusu dışarıdan bir şeyler arıyorlar. Kılıçdaroğlu ortaya bir şey attı. İstihbarat teşkilatı bizimle ilgili, içimize dönük çalışmalar yapıyor diye. Ama bu cümlenin ötesinde bir tane bilgi yok. Kim ne yaptı, neyi yaptı, hangi çalışma? Bir tespit ve gerekçe olur ki, bunu söylersiniz. Bunların hepsi, seçime giden yolda bir anlamda kendi içinde çok yorgun, zor günler yaşayan bir partinin, bu tür haberlerle güya güç kazanmasıdır. Bunlar çok ucuz politikalar. Kılıçdaroğlu’nun bir huyu var. Önüne bir dosya getirirler, içi boştur aslında. O çok heveslidir ve hemen üzerine atılır ‘bundan büyük şeyler çıkaracağım’ diye. Ama sonunda elinde hiçbir şey kalmaz. MHP marjinal bir partidir. Bir defa iktidar oldu ve onda da Türkiye ne duruma düştüğünü, herkes biliyor. Şu anda da milletin umudu olmaya biz devam ediyoruz. Her kamuoyu yoklaması bizim yüzde 50 bandında olduğumuzu gösteriyor. Partili arkadaşlarıma başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.