ASKON Konya'da bayrak değişimi

ASKON Konya'da bayrak değişimi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu tamamlandı. ASKON Konya Şubesi'nde nöbet değişimi yaşanırken, yeni başkan ise Atilla Sinacı oldu

Atilla Sinacı ve Kerim Yaman’ın başkanlık için yarıştığı Genel Kurul’da Genel Merkez’in adayı Atilla Sinacı 79 oyla başkan seçildi. 156 oyun kullanıldığı seçimde Atilla Sinacı 78, Kerim Yaman 77 oy aldı. Bir oy da geçersiz sayıldı. ASKON Konya Şube Binası’nda gerçekleşen genel kurula katılım yoğun oldu. Divan Başkanlığı’nı ASKON Konya Şube Kurucu Başkanı Ali Sarı, Divan Üyeliklerini Ali Umur ve Zeliha Üzümcü yaptı.

YILDIRIM 11 YILLIK GÖREVİ DEVRETTİ

Genel kurulun açılışını yapan Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, “Güzel bir genel kurula şahitlik ediyoruz. Burada iki arkadaşlarımız yarışıyor. Üyelerimiz iyi bir katılım sağladı. 11 yıldır yürüttüğüm şube başkanlığı görevini bugün bırakıyorum. Kazanacak arkadaşa başarılar diliyor, tüm arkadaşlardan haklarını helal etmelerini istiyorum” diye konuştu. Yeni Başkan Atilla Sinacı ise, kendisini destekleyen, desteklemeyen tüm üyelere teşekkür ederek, “ASKON Konya Şubemiz için çıktığımız yolda üyelerimizin teveccühü ile bugün kazanan isim olduk. Adaylık sürecimizde Genel Başkanımızın da beyanı bizimle devam edilmesi yönündeydi. Bugün hem genel merkezin hem üyelerin istediği bir aday olmak bana gurur verdi. Ben destek veren tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geçmiş dönem Başkanımız Yakup Yıldırım Beye'de hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz. Yine diğer başkan adayımız Kerim Yaman Bey'e de itidalli ve kendine yakışır vaziyette bu süreci yürüttükleri için hem kendisine hemde ekibine teşekkür ediyorum. ASKON’u hep birlikte ileriye taşımak için tüm gayreti göstereceğiz. Bize verilen bu görevi layıkıyla yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Atilla Sinacı’nın yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: “Necdet Tunç, Taner Doğan, Mehmet Şen, Mehmet Akif Savaş, Ahmet Faruk Doğan, Abdullah Kayhan, Mehmet Büyükçiftçi, Osman Oflaz, Bekir Ögdüm, Ertan Polat, Zeliha Üzümcü, Ender Çağrıl Ertugrul, Muzaffer Savur, Mehmet Fatih Güneş, Ferhat Bozkurt, Hüseyin Kavas, Selahattin Söyler, Abdullah Bostancı, Muaz Gülyiğit.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.