Asfora 7. şubesini açtı

Asfora 7. şubesini açtı

Asfora Alışveriş Merkezleri 7. şubesini Selçuklu Park İş Merkezi'nde açtı.

Dualarla gerçekleştirilen açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Faaliyetlerine ilk olarak 1984 yılında pazar yerlerinde küçük bir tezgahla başlayan ve Konya'da 7.şubeye ulaşan Asfora Alışveriş Merkezleri büyümeye devam ediyor. Asfora AVM'nin 7. şubesinin açılış programına iş dünyasından isimler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
2-8.20141025110931.jpg
 
Katılımcılara çeşitli markaların deneme ürünleri ikram edildi. Asfora Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Habib Güngör, yaptığı konuşmada Selçuklu'ya ilk şubelerini açmaktan mutluluk duyduğun belirterek, "Bu ilçemizde oturan vatandaşlarımızın da teveccühleriyle Selçuklumuz'a yeni şubeler kazandırmayı ümit ediyoruz" dedi.
 
2-7.20141025111053.jpg
 
Deresal Gıda Şirketi Sahiplerinden Mustafa Deresal da yaptığı konuşmada Konya'nın içinden çıkmış markaların artmasının sevindirici olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: "Konyalı firmalar bir araya gelerek vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Bu birliktelik sevindirici. Bu güzel tesisin hayırlı olmasını temenni ediyorum." Konuşmaların ardından açılış kurdelası alkışlar eşliğinde kesildi. Çocuklar dağıtılan balonlara yoğun ilgi gösterdi. Firma yetkilileri, kısa süreliğine açılışa özel indirimler uygulayacaklarını ifade etti.
HÂLİD ŞEN - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum