29 Ekim mesajında PKK vurgusu!

29 Ekim mesajında PKK vurgusu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Devlet Bahçeli, Türkiye Cumhuriyeti'nin her engele, her bölücü ve art niyetli girişime rağmen baki kalacağının ve bekasının korunacağının altını çizerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin, tarihte kurulan Türk devletlerinin bir devamı olarak Allah'ın izniyle varlığını sürdüreceğini kaydetti.
"Türkiye Cumhuriyeti her bölücü girişime rağmen baki kalacak"

Çankaya'nın, cumhuriyetle özdeşleştiğini ve milletin "vicdan köşkü" mertebesine çıktığını belirten Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Çankaya yalnızca bir yerleşke ismi, binaların toplamı olmayıp, cumhurun manevi kalesi, 29 Ekim'in 91 yıllık bekçisidir. 91 yıllık engin birikim ve deneyime daha fazla gölge düşürmeden, aziz Atatürk'e bir saygının gereği olarak Çankaya'nın 'Demokrasi ve Cumhuriyet Müzesi' olması milletimizin en isabetli beklenti ve temennisidir.

Unutulmamalıdır ki Çankaya'dan, fakir fukaranın parasıyla yaptırılan kara ve kaçak saraylara inmek kimseyi yüceltmeyecek, bilakis küçültecek ve milli iradeyi hiçe saymak olacaktır. Cumhuriyetin hatırası 91 yıldır Çankaya'dan tütmekte, Çankaya'dan işitilmekte, milletin duygu ve kabulleriyle örtüşmektedir. Bu hatırayı hazmedemeyen, bu hatırayı inkar eden, üstelik BOP-PKK yapımı yeni Türkiye hıyanetine gönlünü ve aklını kaptıranların elbette hevesleri kursaklarında kalacaktır. Millet evlatları şehit olurken, Türk ve İslam yurtları kan ve gözyaşına mahkum düşmüşken, Türkiye'nin yönetiminde bulunan bu çağın Hürriyet ve İtilafçı kadrolarının keyif sürmesi, yalnızca ikbal ve koltuklarıyla meşgul olmaları affedilecek bir husus değildir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.