Ziya Ak: Faydalı bir organizasyon oldu

Ziya Ak: Faydalı bir organizasyon oldu

Türkiye Boks Federasyonu Konya İl Temsilciliği faaliyet takviminde yer alan Ali Kılınçoğlu İller Arası Boks Turnuvası 10 - 13 Mart 2020 tarihleri arasında yapıldı.

Türkiye Boks Federasyonu Konya İl Temsilcisi Ziya Ak organizasyonun güzel geçtiğini dile getirerek destek veren herkese teşekkür etti.

Karatay Spor ve Kongre Merkezimizde yapılan trnuvaya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Recep Çınar, Ali Kılınçoğlu, Eski Milli Boksörler ve sporcuların yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Boks Antrenörlüğü görevinde bulunan Ali Kılınçoğlu sporculuğunda ve milli takım antrenörlüğünde Ülkemizi Olimpiyat Oyunlarında bir çok kez temsil etti. Uluslararası birçok şampiyonada Ay Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirdi. Kılınçoğlu anısına düzenlenen Boks Turnuvasında Ali Kılınçoğlu’nun Spor hayatı ve öz geçmişi okundu ardından eski milli boksörlerden Hasan Oğuz Ali Kılınçoğlu nu anlattı.

Türkiye Boks Federasyonu as başkanı Recep Çınar ve Konya Boks İl temsilciliği tarafından günün anısına Ali Kılınçoğlu na plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Türkiye Boks Federasyonu Konya İl Temsilcisi Ziya Ak yaptığı açılış konuşmasında ''Geçmişine sahip çıkmayan geleceğine yön veremez düsturu ile Konya boksuna emeği geçen hocalarımızı Günümüz sporcularına tanıtmak, hatırlatmak ve bir nebze de olsa vefa borcu adına yapacağımız müsabakaların ilki olan Ali Kılınçoğlu boks şampiyonası ile başlayıp devamında Ferzande Işık, Hamdi Yiğit, Nuri Eroğlu, Burhan ÇumralıgiL, Osman Vuruşkan, Hasan Oguz, Turan Çumralığil gibi daha ismini sayamadığım değerli hocalarımızın adı ile müsabakalar yapmaya devam edeceğiz dedi

Ak Böylesine önemli organizasyonların yapılmasında destek ve katkılarını esirgemeyen AIBA (Dünya Boks Birliği) yönetim kurulu üyesi, EUBC (Avrupa Boks Konfederasyonu) As Başkanı, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’e Türkiye Boks Federasyonu As Başkanı Recep Çınar’a Gençlik Spor İl müdürü Abdurrahman Şahin’e Spor faaliyetleri Şube müdürü Ali Kanber’e Müsabakalara destek ve katkılarını esirgemeyen Muhittin Uçan’a ve Mustafa Kelebek Konya Boks Ailesi olarak çok teşekkür ederiz diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.