Ziraat Odası’ndan Darbeye Tepki

Ziraat Odası’ndan Darbeye Tepki

Türkiye Ziraat Odası Denizli Şubesi 15 Temmuz darbe girişimini protesto eden bir basın açıklaması yaptı.Türkiye Ziraat Odası Denizli şubesi 15 Temmuz darbe girişimini protesto eden ‘milli irade ve dem...

Türkiye Ziraat Odası Denizli Şubesi 15 Temmuz darbe girişimini protesto eden bir basın açıklaması yaptı.

Türkiye Ziraat Odası Denizli şubesi 15 Temmuz darbe girişimini protesto eden ‘milli irade ve demokrasinin yanındayız’ adında bir açıklama yaptı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan toplantı salonunda yapılan basın açıklamasına Ziraat Odası Denizli şubesi yönetimi katıldı.

Ziraat Odası adına basın açıklamasını okuyan Hamdi Gemici, “Darbenin karşısında demokrasi ve milli iradenin yanındayız. Üretim ve ülke kalkınması için çaba harcadığımız, el birliğiyle terör belasıyla mücadele ettiğimiz bir dönemde, hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Milli iradenin ancak ve yine millet tarafından değiştirilmesi dışında, bir müdahaleyi asla kabul etmiyor, milletin iradesi dışında bir iradeyi de tanımıyoruz. Gün milli iradeye ve demokrasimize sahip çıkma günüdür. Hiçbir darbe, hiçbir kalkışma asla meşru değildir. Meclis başkanımız, başkanımızdan başlayarak, bütün yöneticilerimiz ve milletimiz ilk andan itibaren, tek vücut olarak darbecilerin hesaplarını boşa çıkardılar” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından toplantı sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.