Zincir marketten indirim kararı: Yumurta ve ayçiçek yağı çok ucuza satılacak

Zincir marketten indirim kararı: Yumurta ve ayçiçek yağı çok ucuza satılacak

Vatandaş tarafından fiyatlarının uygunluğu nedeniyle tercih edilen zincir marketten indirim kararı geldi.

Devletin güvencesi ile birçok ürünün satışını yapmayı sürdüren Tarım Kredi marketlerinde hafta sonuna özel indirim uygulanıyor.

Artan enflasyon rakamları ve sürekli yükselen gıda fiyatları nedeniyle vatandaşlar artık ucuz alışveriş yapma imkanı buldukları marketleri yoğun bir şekilde araştırıyor. Türkiye’de son dönemlerin en çok konuşulan adreslerinden biri Tarım Kredi Kooperatifi marketleri oluyor. 

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKET İNDİRİMLERİ BELLİ OLDU

Tarım Kredi Kooperatif markette bu hafta en çok fiyatı düşen ürünler arasında ayçiçek yağı, zeytinyağı 30’lu koli yumurta, 5 kilogram toz şeker, un, bakliyat ürünleri yer alıyor. Özellikle yaklaşan aşure günü öncesinde Tarım Kredi Kooperatifi Market aşurelik ürünlerde büyük indirim var. 7 Ağustos 14 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak indirimler içerisinde en çok dikkat çeken ise 30’lu koli yumurta fiyatı oluyor. Şu anda fiyatı piyasada 60 liraya kadar ulaşan 30’lu koli yumurta Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde sadece 39.95 TL fiyatı ile satışa çıkıyor.

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde ayçiçek yağı fiyatları da indirimde. TMO ayçiçek yağı satışı yapan Tarım Kredi Market, 5 litre ayçiçek yağını sadece 135 TL fiyatı ile satışa sunuyor.