Zarifoğlu’nun yeğeni Konya İYİ Parti’den aday

Zarifoğlu’nun yeğeni Konya İYİ Parti’den aday

Türk edebiyatının önemli şairlerinden Abdurrahman Cahit Zarifoğlu'nun yeğeni İbrahim Yavuz Zarifoğlu, İYİ Parti Konya milletvekilliği aday adaylığını duyurdu.

Türk edebiyatının önemli şairlerinden Abdurrahman Cahit Zarifoğlu'nun yeğeni İbrahim Yavuz Zarifoğlu, İYİ Parti Konya milletvekilliği aday adaylığını duyurdu.

Yedi Güzel Adam şiiriyle hafızalarda ve gönüllerde yer bulan şair ve yazar Abdurrahman Cahit Zarifoğlu'nun yeğeni İbrahim Yavuz Zarifoğlu 28. Dönem Konya Milletvekilliği için aday adaylığı açıklamasını partisinin Konya İl İstişare Kurulu toplantısında gerçekleştirdi. Uzun yıllar kamuda üst düzey yönetici olarak çalışan Zarifoğlu, aynı zamanda uzman ihale sorumlusu olarak görev yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte Türkiye'de ortak aklın devreden çıkarıldığını ifade eden İbrahim Yavuz Zarifoğlu, güçlendirilmiş parlamenter sistemin, insan onuruna yakışır bir demokrasinin Türkiye'de yeniden tesisine olanak sağlayacağına yürekten inandığını ifade etti.

Siyasetin kapalı kapılar ardında yapılmaması gerektiğinin altını çizen Zarifoğlu, şunları kaydetti: "Tek adam rejiminin ülkeye hiçbir şey katmadığı, çözüm sağlamadığı, çözmek yerine çözümsüzlüğe sürüklediğini hepimiz biliyoruz. Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçiş sürecini başlatmalıyız. 25 Ekim 2017 yılında Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti kadrolarının sürekli olarak sahada olmasının nedeni; millete hizmet yolunda iktidar olma isteğimizdeki sahici samimiyettir. Bu sebeple kamu ve bürokrasi hayatım boyunca kendime dert edindiğim milletimizin sıkıntılarını İYİ Parti kadroları ile birlikte, önümüzdeki genel seçimlerde Konyalıların sözcüsü olma sıfatıyla TBMM çatısı altında devam ettirmek istiyorum. Milletimizin derdi ile dertlenip sıkıntılarını meclis kürsüsünden haykıracağım. Bu sebeple tüm hemşehrilerimizin vekaletine talibim."

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.