Zaferle dön Kartalım!

Zaferle dön Kartalım!

Konyaspor, Süper Lig’in 7’inci haftasında bu akşam Kasımpaşa’ya konuk olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek

Süper Lig’in ilk 6 haftasında 3 galibiyet, 3 beraberlik neticesinde 12 puan toplayan ve bu alanda tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atan Konyaspor, ligin 7’inci haftasında Kasımpaşa’ya konuk olacak. Yarın akşam İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak.
Kasımpaşa ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Selahattin Altay üstlenecek. Ömer Faruk Turtay ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev yapacak.
KASIMPAŞA İLE 21. RANDEVU
Konyaspor ve Kasımpaşa, Süper Lig nezdinde 20 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 9’unu Konyaspor kazanırken, 5’inde ise gülen taraf Kasımpaşa oldu. 6 maçta ise eşitlik bozulmadı. Konyaspor bu maçlarda 32 kez gol sevinci yaşarken, Kasımpaşa ise 25 golle buna yanıt verdi.
Kasımpaşa ve Konyaspor, Süper Lig nezdinde İstanbul’da 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 4’ü Kasımpaşa kazanırken, 2’sinde ise gülen taraf konuk Konyaspor oldu. 4 maçta ise eşitlik bozulmadı. İki takım da İstanbul’da oynanan maçlarda birbirlerine 15 gol attı.
KONYASPOR, KASIMPAŞA’YA KARŞI 7 MAÇTIR KAYBETMİYOR
Konyaspor, Kasımpaşa’ya karşı 7 maçtır kaybetmiyor. Anadolu Kartalı, İstanbul ekibi karşısında Süper Lig’deki son mağlubiyetini 3 yıl, 10 ay 1 gün; yani bin 401 gün önce aldı. 2017-2018 sezonunda İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1’lik skorla kazanmıştı. Bu maçın ardından oynanan 7 karşılaşmanın 4’ünü Konyaspor kazanırken, 3’ü ise beraberlikle sonuçlandı. Konyaspor bu süreçte rakibine 13 gol atarken, kalesinde ise sadece 6 gol gördü. 


SPOR SERVİSİ 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.