Zade Vital’den yoğun destek

Zade Vital’den yoğun destek

Zade Vital’in vücut direncine odaklanan yeni ürünü Concept Support, içerdiği 3 farklı kapsülle, tatil dönüşü yoğunlaştırılmış bir katkı sunuyor.

Zade Vital’in vücut direncine odaklanan yeni ürünü Concept Support, içerdiği 3 farklı kapsülle, tatil dönüşü yoğunlaştırılmış bir katkı sunuyor.

Zadre Vital’den yapılan açıklamada, “Bedensel özelliklerimiz, sağlık ihtiyaçlarımız ve metabolizmamız tıpkı parmak izlerimiz gibi bize özel. Son yıllarda bütünsel sağlığın korunmasının öneminin daha da anlaşılmasıyla birlikte tek tip besin destekleri de bireysel ihtiyaçlara odaklanan, kişiselleştirilmiş konseptlere dönüşüyor. Sağlıklı yaşam dostu Zade Vital, insanların farklı ihtiyaçlarına göre belirlenen besin takviyelerini tohumların doğal gücünü, vitaminleri, mineralleri ve soğuk sıkım yöntemle elde edilen yağları içeren, farklı kapsüllerin bir blisterde buluştuğu yenilikçi “Concept” ile bir araya getiriyor” denildi.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: Bağışıklık sistemini desteklemeyi amaçlayan Zade Vital Concept Support, karamürver ekstresi, D3 vitamini, C vitamini, çörek otu ve zeytin yaprağı ekstresi gibi pek çok kıymetli içeriği tek bir pakette buluşturarak, 10 farklı bileşenden oluşan güçlü kombinasyonu ile gün boyu bütünsel sağlığa katkıda bulunuyor. Concept Support, Türkiye’de ilk kez, bir pakette üç farklı kapsül içeriği ile özellikle mevsim geçişlerinde ve soğuyan havalarda genel sağlığın ve canlılığın korunmasına çok yönlü destek sağlıyor. Zade Vital, yenilikçi ürünü Concept Support ile havaların soğuması ve kapalı ortamlarda geçirilecek vakitlerin artması ile artacak sağlık risklerine karşı gün boyu devam eden koruma sunuyor.”

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.