Zade Vital’den yeni Consept serisi

Zade Vital’den yeni Consept serisi

Sağlıklı yaşam tutkunlarının en büyük destekçisi Zade Vital, bir pakette birden fazla kapsül içeren yenilikçi Concept serisi ile kişiye özel gıda takviyesi trendine yepyeni bir yaklaşım getiriyor.

Sağlıklı yaşam tutkunlarının en büyük destekçisi Zade Vital, bir pakette birden fazla kapsül içeren yenilikçi Concept serisi ile kişiye özel gıda takviyesi trendine yepyeni bir yaklaşım getiriyor.

Bedensel özelliklerimiz, sağlık ihtiyaçlarımız ve metabolizmamız tıpkı parmak izlerimiz gibi bize özel. Son yıllarda bütünsel sağlığın korunmasının öneminin daha da artmasıyla birlikte kişiye özel sağlık ihtiyacına odaklanan, birden fazla ihtiyaca destek olan kombine ürünlere talep doğuruyor. Zade Vital Concept, yepyeni bir sağlıklı yaşam desteği olarak; güçlü kombinasyonu ile farklı ihtiyaçları aynı anda karşılamaya destek olan pratik ve yenilikçi ürünler sunuyor. Concept Serisi, tohumların doğal gücü olan sağlıklı yağları, vitaminleri, mineralleri, Omega 3 balık yağını, bitkisel ekstreleri ve diğer zengin içerikleri aynı pakette bir araya getiriyor.

Alanında Türkiye’de ilk ve tek olan Concept Serisi farklı sağlık ihtiyaçlarına destek olan kombine içerikleri sayesinde bütçe dostu bir seçenek de oluşturuyor. Kullanımı kolay ve hijyenik blister ambalajlar sayesinde gün içinde ya da seyahatlerde pek çok farklı ürün taşımanıza gerek kalmıyor.

CONSEPT SHAPE

Yeni güne hazırlanmayı, harekete geçmeyi, toparlamayı ve tazelemeyi hedefleyen Concept Shape, sabah alınması önerilen aspir yağı ve çörek otu yağı içeriğiyle vücudun sağlıklı yağ oranının korunmasını sağlayarak güne dengeli bir başlangıç yapılmasına yardımcı oluyor. Enerjinizi yükseltmeye ihtiyaç duyduğumuz saatlerde ve egzersiz öncesi tüketilmesi önerilen sert kapsüller, L-Karnitin, Guarana ekstresi ve Taurin gibi amino asit ve bitkisel ekstrelerin kombinasyonu ile enerjinizi destekliyor ve antrenman verimliliğinin artmasına yardımcı oluyor.

Tempolu bir günün sonunda tüketilebilecek Omega-3 balık yağı, egzersiz sonrası toparlanmaya ve kalp damar sisteminin korunmasına yardımcı oluyor. Kendinizi yenilenerek ertesi güne taze bir başlangıç yapmanızı destekleyen son kapsül ise devedikeni ekstresi ve silimarinin detoks etkisi ile gece boyu toksinlerin bedeninizden uzaklaşmasında önemli rol oynarken karaciğeri de desteklemeye yardımcı oluyor.

CONSEPT WOMEN

Kadınlara özel olarak geliştirilen Zade Vital Concept Women, kadın sağlığına destek olan vitamin, mineral, bitkisel ekstreler, balık yağı ve sağlıklı yağların kombinasyonunu tek bir pakette sunuyor.

Sabah saatlerinde tüketilmesi önerilen kapsüller Demir, Çinko, D3 ve B kompleks vitaminleri ile kadın sağlığının günlük ihtiyaçlarını karşılıyor, güçlü antioksidan etkisiyle resveratrol ve ALA ile sinir sistemi ve hormon sağlığına ve inositol ile bütünsel sağlığa destek sunuyor.

Kemik sağlığına destek D3+K2 vitamini, fitoöstrojenik etkisi ile Nar çekirdeği yağı, cilt sağlığı için Omega 3 ve enerji desteği Koenzim Q10 ile akşam saatlerinde tüketilmesi önerilerek günü bitirirken ihtiyaç duyduğunuz desteği sunuyor.

B

Erkeklere özel geliştirilen 36 farklı bileşeni içeren kombinasyon ile 24 saat aktif performansa destek

Zade Vital Concept Men, erkek sağlığına destek olan vitamin, mineral, bitkisel ekstreler, balık yağı ve sağlıklı yağların kombinasyonunu tek bir pakette sunarak 24 saat aktif ve yüksek performans desteğini bitkisel içeriklerle sunuyor.

Bağışıklığın dengelenmesinde rol oynayan Çörek otu yağı, enerji desteği olarak Rüşeym yağı ve Koenzim Q10, prostat sağlığını korumayı amaçlayan Kabak çekirdeği yağı kapsülleri sabah saatlerinde tüketilmesi önerilerek güne enerjik başlanmasına ve metabolizmanın güçlenmesine destek oluyor.

Omega 3 içeren balık yağı kapsülleri ile kalp ve beyin sağlığı desteği sunan B kompleks vitaminleri, L-Arjinin, L-Karnitin, Panax Ginseng Ekstresi, Çoban Çökerten Ekstresi gibi bitkisel içerik ve mikrobesinlerle akşam saatlerinde tüketilmesi önerilerek gün sonunda enerjiyi, fiziksel, zihinsel ve performansı tazelemeye yardımcı oluyor.

HABER MERKEZİ

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.