Yurt dışından Konya'ya tedaviye geliyorlar 

Yurt dışından Konya'ya tedaviye geliyorlar 

Sadece Konya’dan değil, farklı illerden ve yurt dışından da hastaların kendilerini tercih ettiğini dile getiren Fizik Elma Sağlıklı Yaşam Merkezi İşletme Sahiplerinden Fizyoterapist Osman Elmacı,  “Fizik tedavide adeta bölgenin sağlık üssü haline geldik”

Sadece Konya’dan değil, farklı illerden ve yurt dışından da hastaların kendilerini tercih ettiğini dile getiren Fizik Elma Sağlıklı Yaşam Merkezi İşletme Sahiplerinden Fizyoterapist Osman Elmacı,  “Fizik tedavide adeta bölgenin sağlık üssü haline geldik” dedi. Yazır Tramvay Durağı karşısına açılan Fizik Elma Sağlıklı Yaşam Merkezi, 1 yaşına girdi. Fizik Elma İşletme Sahipleri Fizyoterapist Osman Elmacı ve Fizyoterapist Rana Rafiye Han, 1 yıllık süreç içerisinde büyük bir destek gördüklerini, sadece Konya’dan değil, çevre illerden de hatta yurt dışından da kendilerine tedavi için hastaların geldiğini belirttiler. 

SAĞLIK EN KIYMETLİ HAZİNEDİR 

Fizik Elma İşletme Sahiplerinden Osman Elmacı, “Tam 1 yıl önce bilimin ışığında insan hayatına dokunmak için çıktığımız bu yolda ilk yılımızı yaşamanın haklı gururunu yaşamaktayız” dedi. İnsan sağlığının her şeyin üzerinde olduğu bilinciyle danışanlarına en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden Elmacı, “Bu süreçte danışanlarımızın bize duyduğu güven, göstermiş oldukları sevgi ve verdikleri değer bizleri ziyadesiyle mutlu etmekle birlikte kısa zamanda ne kadar büüyük bir aile olduğumuzu gösterdiler. Bundan sonraki süreçtede Fizik Elma olarak ‘Sağlık en kıymetli hazinedir’ bilinciyle şehrimiz insanlarına en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

YURT DIŞINDAN BİLE HASTA GELİYOR 

“Skolyaz, Kifoz, Bel Ağrısı, Bel Fıtığı, Boyun Ağrısı, Boyun Fıtığı, Ayak, Ayak Bileği Problemleri, Kalça Ağrısı, Omuz Ağrısı, Felç, Fibromiyoloji, Diz Problemleri, Kireçlenme, Menisküs, Ön Çapraz Bağ Yaralanmaları, Kas Yırtıkları, Topuk Dikeni, Parkinson, Kas Spazmı, Klinik Plates, Kadın Sağlığı, Down Sendromu, Manuel Terapi, Postür Bozuklukları, Sinir Sıkışması, Ameliyat sonrası Fizik Tedavi, Sinir Kesilleri, Lateral Epikondilit, Kupa terapi, Migren, Multipskleroz, Düz Tabanlık bulunan hastalarımızı merkezimize bekliyoruz” diyen Fizyoterapist Osman Elmacı, daha sonra şunları kaydetti: “1 yıllık süreç içerisinde çok başarılı işlere imza attık. Konya’dan olduğu gibi, çevre şehirlerden de hatta yurt dışından da hastalarımız bizleri tercih etti. Planlı ve programlı bir tedavi süreci ile hastalarımızı iyileştirerek, onları eski sağlıklı günlerine kavuşmalarına vesile olduk.”

BEDRETTİN YALÇIN


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.