Yunusemreli Miniklerden Muhteşem Mezuniyet

Yunusemreli Miniklerden Muhteşem Mezuniyet

Yunusemre Belediyesi Gündüz Bakımevi, 2015-2016 eğitim-öğretim sezonunu düzenlediği muhteşem mezuniyet töreniyle tamamladı. Performanslarıyla kendilerine hayran bırakan minikleri, Belediye Başkanı Dr....

Yunusemre Belediyesi Gündüz Bakımevi, 2015-2016 eğitim-öğretim sezonunu düzenlediği muhteşem mezuniyet töreniyle tamamladı. Performanslarıyla kendilerine hayran bırakan minikleri, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve eşi Melek Çerçi de izledi.

Kaynak Mahallesinde faaliyet gösteren Yunusemre Belediyesi Gündüz Bakımevi tarafından yılsonu gösterisi düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Araçları Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen geceye Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ve Saniye Altay, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, MAYEB A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, belediye olarak geleceğin teminatı olan çocuklar için yaptıklarını anlattı. Başkan Çerçi, "Yönetimde 2 yılı geride bırakırken en çok proje üreten ilçe belediyesi haline geldik. bunu yaparken çocuklarımızı da unutmadık. Çocuk ve gençlik merkezleri, gündüz bakımevleri ile spor merkezleri güzel projelerimiz arasında. Geleceğimiz için bu tarz projeleri önemsiyoruz. Yeni nesillerin daha sağlıklı, daha kaliteli, bedenen, ruhen ve zihnen daha iyi yetişmesi üzerimize düşeni yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hazırladıkları gösterileri sergileyen minikler, performanslarıyla kendilerine hayran bıraktı. Gösterinin sonunda minikleri kutlayan Başkan Çerçi’ye minikler de hazırladıkları iki tabloyu hediye etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.