Yüksekova'da Kaybolan 7 Yaşındaki Kız Çocuğu, Donmak Üzereyken Bulundu

Yüksekova'da Kaybolan 7 Yaşındaki Kız Çocuğu, Donmak Üzereyken Bulundu
Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde dün kaybolan 7 yaşındaki kız çocuğu donmak üzereyken bulundu.

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde dün kaybolan 7 yaşındaki kız çocuğu donmak üzereyken bulundu. Dün gündüz oyun oynamak için evden çıkan, daha sonra kendisinden haber alınamayan Rümeysa Özdemir (7) isimli kız çocuğu donmak üzereyken bulundu.

    Rümeysa Özdemir´in ailesi, çocuğunu bulamayınca durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri ve il AFAD ekibi hemen bölgede arama çalışması başlattı. Saat 15.00 sularında kaybolan küçük çocuk, yaklaşık 18 saat süren aramalar sonrasında köyden yaklaşık 8 kilometre ileride donmak üzereyken bulundu. Çocuğun evin yolunu kaybetmesinin ardından dağların zirvesine doğru yürüdüğü anlaşıldı.

    Anne Behice Özdemir, çocuğuna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Dünyaya yeniden gelmiş gibiyim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederiz." dedi. Baba Abidin Özdemir de gece boyunca çocuğu aradıklarını anlatarak, köylülere ve devlete teşekkür etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.