Yöntem’de Yazar Başdemir öğrencilerle buluştu

Yöntem’de Yazar Başdemir öğrencilerle buluştu

Konya Yöntem Koleji öğrencileri, bu yıl ünlü Eğitimci-Yazar Hasan Başdemir’in 3 eserini okudu.

Hem Yaka Yerleşkesindeki hem de Selçuklu Yerleşkesindeki 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileriyle yapılan söyleşide öğrenciler, okudukları eserlerle ilgili sorular da sordu.

Eğitimci-Yazar Hasan Başdemir konuşmasında Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı’ya teşekkür ederek, “Türkiye genelinde pek çok okula gittim ama bu kadar üst düzey öğrenci profilini ilk defa görüyorum. İmkânım olsa onlarla saatler geçirebilirim. Özel okul olmasına rağmen her biri çok saygılı, bilgili ve ne istediğini bilen çocuklardı. Bir kez daha anladım ki vatanımızın geleceği emine ellerde” dedi.

Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı ise okullarında her yıl öğrencilerine 40 roman okuttuklarını belirterek, “Bir yıl önceden büyük bir titizlikle seçtiğim romanları öğrencilerimiz keyifle okumaktadır. Roman seçerken özellikle eğitimci-yazarların eserlerine çok önem veriyorum. Çünkü bu eserler sahadaki insanların kaleminden çıkıyor. Özellikle Hasan Başdemir gibi on parmağında on marifet olan insanların eserleri bana göre bir hazinedir” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.