Yolda kalanların yardımına Ilgın Belediyesi yetişti

Yolda kalanların yardımına Ilgın Belediyesi yetişti

Konya genelinde etkili olan yoğun kar yağışı Ilgın ilçesinde de etkisini sürdürdü.

Konya genelinde etkili olan yoğun kar yağışı Ilgın ilçesinde de etkisini sürdürdü. Konya Büyükşehir Belediyesi ve Ilgın Belediyesi ekipleri merkez ve merkeze uzak olan mahallelerin yol ve kaldırımlarında kar temizleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

whatsapp-image-2022-03-03-at-16-17-59.jpeg

Gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı dolayısıyla D-300 Karayolu’nu kullanan yolcular zor anlar yaşadı. Bu kapsamda yolcuların yardımına Ilgın Belediyesi yetişti. Kahvaltılık ikramında bulunan Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş yolcularla yakından ilgilenerek, araçların bulunduğu alandan çıkarılması için çalışmaları yakından takip etti.

whatsapp-image-2022-03-03-at-16-18-00.jpeg

Yaklaşık olarak 50’ye yakın tırın mahsur kaldığını ve hızlı bir şekilde müdahalede bulunduklarını dile getiren Başkan Ertaş “ D-300 Karayolu üzerinde, yol kenarlarında ve petrollerde mahsur kalan yolcularımız için hızlı bir şekilde çalışma başlattık. Allah tüm yolcularımıza kazasız bir şekilde hayırlı yolculuklar versin” dedi.

whatsapp-image-2022-03-03-at-16-17-59-1.jpeg

Kar temizleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte tekrar yola çıkan yolcular Başkan Ertaş’a teşekkürlerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.