Yokları oynuyorlar!

Yokları oynuyorlar!

Konyaspor’un yıldızları olarak nitelendirilen Deni Milosevic ve Faruku Miya bu sezon adeta yokları oynuyor. Sahada görünmeyen bu iki oyuncuya son haftalarda golcü oyuncu Artem Kravets de eklendi

Konyaspor’da son haftalarda alınan galibiyetler moralleri yükseltirken yeşil-beyazlı ekipteki bayı oyuncuların vasatın altındaki performansları taraftarları üzüyor. Geçtiğimiz dönemlerde takımın yıldızları olarak görülen Deni Milosevic ve Faruku Miya sahadaki görüntüleri ile taraftarı derinden yaralıyor. İki oyuncu sezon başından buyana gösterdikleri vasatın altındaki performansları ile takıma katkı yerine zarar verdi. İsmail Kartal döneminde sıkıntılı olan Milosevic’in İlhan Palut ile çıkış yakalaması beklenirken Boşnak oyuncu bu beklentileri boşa çıkardı. Deni Milosevic ile birlikte Faruku Miya da adeta yokları oynuyor. Takımı öne taşıması beklenen iki oyuncu takıma adeta el freni oluyor.

120-1280x715.jpg

KRAVETS SUSTU

Sezona fırtına gibi giren Artem Kravets de performansı düşen oyuncular arasına katıldı. Ukraynalı oyuncu son haftalarda takımına hiçbir katkı sağlayamıyor. Yeni Malatyaspor maçına ilk 11’de başlayan Kravets sahada neredeyse hiç görünmedi. Oyuncunun bu performansı taraftarı tedirgin ediyor.

adsiz-004.jpg

OYUNDAN ÇIKTILAR TAKIMIN HAVASI DEĞİŞTİ

Yeni Malatyaspor maçına ilk 11’de başlayan Deni Milosevic, Faruku Miya ve Artem Kravets oyundan çıktıktan sonra takımın çehresi yüzde yüzlük bir değişim gösterdi. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Anadolu Kartalı 2. yarıdaki değişikliklerle maçı 3-2 çevirerek tarihi bir başarıya imza attı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.