Yıldırım'dan açıklama

Yıldırım'dan açıklama
Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'dan basında çıkan haber ile ilgili yalanlama geldi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ailesiyle gittiği bir yemeğin ardından medyada yer alan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Yıldırım, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, önceki akşam yemek yedikleri mekandan ayrıldıktan sonra, çekilen fotoğraflarının ardından gazetecilere yönelik kullandığı iddia edilen 'Çekilin ezerim' şeklindeki ifadelerin ve aracını basın mensuplarının üzerine sürdüğü bilgisinin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Başkan Yıldırım'ın açıklaması şöyle:

"Aracımın plakasının da açık şekilde yer aldığı bu haberler, özel hayata müdahale ve saygısızlık olmakla birlikte, haberlerde iddia edildiği şekilde 'Çekilin ezerim' gibi ifadelerimin olduğu, aracımı gazetecilerin üzerine sürdüğüm doğru değildir.

İddiaların tam aksine basın mensupları, trafikte kırmızı ışığın yandığı esnada birçok fotoğraf almış, kendilerine herhangi bir müdahalem olmamıştır. Özel hayata saygı duyulmaksızın yapılan ve gerçek olmayan iddialar içeren bu haberleri kınıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.