Yeşil doku için su fiyatları düşürüldü

Yeşil doku için su fiyatları düşürüldü
Hüyük'e bağlı İmrenler Belde Belediyesi, yöredeki yeşil dokunun canlandırılması için su fiyatlarını düşürdü.
 İmrenler Belediye Başkanı Ahmet Refik Şenönder yaptığı açıklamada, su fiyatlarının geçmişte artmasının ilçede yeşil dokuya zarar verdiğini söyledi. 
Suya gelen her zammın bölgedeki yeşilin azalmasına sebep olduğunu dile getiren Şenönder, ''İnsanlar evlerinin önüne diktiği fidanı sulayamadı. Belediyemizin diktiği fidanlar korunamadı. Bu durumu göz önünde bulundurarak Belediye Meclisi toplantısında su fiyatlarını aşağıya çekme kararı aldık. Öyle ki, tonu 2 lira olan su fiyatını 35 kuruş seviyelerine getirdik. Uygulama ile birlikte bölgemizdeki yeşil dokunun daha da canlanacağını düşünüyoruz'' dedi. 
Şenönder, yöre halkının gelir düzeyinin çok düşük olduğunu ifade ederek, yeşile önem veren bir belediye oldukları için böyle bir uygulamayı hayata geçirdiklerini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.