Yeşil-beyazlı ekip 3’te 3 yapmak istiyor

Yeşil-beyazlı ekip 3’te 3 yapmak istiyor

İ.H. Konyaspor bugün sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak mücadele yarın saat 16.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak 3’te 3 yapmak istiyor

İttifak Holding Konyaspor sezonun 27 hafta maçında bugün sahasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak mücadele Medaş Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak. Maçı Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar'ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Samet Çiçek yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özer Özden olacak.

Konyaspor Denizli ve Yeni Malatya galibiyetlerinden sonra Gaziantep’i de yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor Son yıllarda şansının tutmadığı rakiplerden biri olan Gaziantep FK’ya ilk yarıda oynanan maçta 1-0 mağlup olan Konyaspor, kupada eşleştiği rakibini de elemeyi başarmıştı.

3. GALİBİYETİ YAKALAMA ŞANSI

Konyaspor Gaziantep FK'yı yendiği takdirde 66 puanla 3. olduğu 2015-2016 sezonundan bu yana ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi yakalayacak. Sezonun ilk yarısında üst üste Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı mağlup eden yeşil-beyazlı ekip sonraki hafta deplasmanda AytemizAlanyaspor'a 1-0 mağlup olarak bu şansını kaybetmişti.

SÜPER LİGDE 4. RANDEVU

Konyaspor Gaziantep ile bugün 4. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekibin rakibine karşı henüz galibiyeti bulunmuyor. Geçtiğimiz sezon oynanan maçlardan birisi berabere biterken birini ise Gaziantep ekibi kazanmıştı. Bu sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı da Gaziantep ekibi son dakika golüyle 1-0 kazanmayı başardı. Konyaspor bu maçı kazanarak rakibi karşısındaki galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.

RAKİP DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen kırmızı-siyahlı ekip, ligin ikinci yarısında çıktığı 5 maçta sadece 4 puan çıkardı. Bu süre içerisinde Galatasaray'a 2-1, Fatih Karagümrük'e 2-0 ve Trabzonspor'a 1-0 yenilen Gaziantep, Göztepe'yi 2-1 yendi. Fraport TAV Antalyaspor ile de golsüz berabere kaldı.

Deplasmanda son 5 lig maçını kazanamayan Gaziantep ekibi, Konya'daki müsabakada kötü gidişi durdurmak istiyor.

Kana Bıyık'ın sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayacağı Gaziantep ekibinin Konyaspor maçında, 1 oyuncu da koronavirüs karantinası nedeniyle takımdan ayrı kalacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.