Yeşil-beyazlı ekibin bu maçı kazanması gerekiyor

Yeşil-beyazlı ekibin bu maçı kazanması gerekiyor

İ.H. Konyaspor ilk yarının son maçında yarın sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Mücadele 13.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin küme düşme hattından uzaklaşması için bu maçı mutlak kazanması gerekiyor

İ. H. Konyaspor sezonun 21. hafta maçında yarın sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Bilal Gölen yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak ise Kadir Sağlam görev yapacak.

MUTLAK KAZANMASI GEREKEN BİR MAÇ

Lige iyi bir başlangıç yapmasına rağmen önce istikrarsız sonuçlar ve ardından gelen düşüşle ateş hattına yaklaşan Konyaspor’un bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Yeşil-beyazlı ekibin alacağı farklı bir sonuç ilk devreyi küme düşme hattında tamamlamasına neden olacak.

Sıralamada 22 puanla 15. basamakta yer alan Konyaspor’un küme düşme hattındaki en yakın rakibi ile arasındaki puan farkı sadece 3.

RAKİP 4 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Konyaspor’un bu haftaki rakibi Antalyaspor ligde 4 maçtır kaybetmiyor. Hatayspor’a 6-0 mağlup olduktan sonra ligde 4 karşılaşmaya çıkan Akdeniz temsilcisi 2 galibiyet 2 beraberlik aldı. Bu süreçte Galatasaray ve Trabzonspor ile berabere kalan Kırmızı Beyazlılar, Karagümrük ve Göztepe maçlarını kazandı. Son haftalarda çıkışa geçen Ersun Yanal’ın öğrencileri, Konyaspor karşısında da kazanmak isteyecek.

SEHİÇ’İN YERİNE ERAY

İ.H. Konyaspor’da Antalyaspor maçında kalede Eray Birniçan olacak

Trabzonspor maçında ısınma hareketleri sırasında sakatlanan İbrahim Sehic'in 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Boşnak kaleci, bu hafta oynanacak Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Sehic'in yokluğunda kalede yine Eray Bimiçan olacak. 32 yaşındaki eldiven, bu sezon Sehic'in yokluğunda Kasımpaşa, Alanyaspor ve Trabzonspor maçlarında kalede yer almıştı.

KONYASPOR’DA 4 OYUNCU SINIRDA

Konyaspor’da Antalya maçı öncesinde 4 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekipte Marko Jevtovic, Ömer Ali Şahiner, Artem Kravets ve Sokol Cikalleshi sarı kart sınırında bulunan oyuncular. Bu futbolcular kart görmesi halinde ikinci yarı Gençlerbirliği ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek. Konyaspor’da sakatlıktan çıkan Adil Demirbağ da kart sınırında olan bir başka oyuncu. Adil’in zorlu mücadelede kadroda olması beklenmiyor.

İLK YARININ SON MAÇI

İ.H. Konyaspor yarın sezonun ilk devresinin son maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak 2. yarıya moralli başlamak istiyor. Antalyaspor maçının ardından 9 günlük bir araya girecek olan Konyaspor 3 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Sezonun ilk haftasını bay geçen Konyaspor ikinci devrenin de ilk haftasını bay geçecek. Yeşil-beyazlı ekip 9 günlük ara avantajını iyi kullanmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum