Yeni sezon formaları büyük ilgi görüyor

Yeni sezon formaları büyük ilgi görüyor

Konyasporda Macron tarafından tasarlanan ve taraftarların da büyük beğenisini toplayan yeni sezon formalarına olan ilgi yüzleri güldürüyor.Yeni sezon itibariyle taraftarların stadyumlarda olacak olması formalara olan ilgiyi biraz daha arttırıyor.

Yeşil-beyazlı idarecilerin, 16 Temmuz'da 192 TL'den satışa sunulan formalara taraftarın gösterdiği ilgiden memnun olduğu belirtildi. Siyah ve Celtic formasını anlatan yeşil-beyazlı yatay parçalı forma şuana kadar satışa sunulurken, yeşil çizgili ve beyaz formaların da önümüzdeki günlerde satışta olacak. Yönetim, bu sezon forma satışlarından ciddi bir geliri kasasına koymayı planlıyor.

100. yıl vurgusunun yapıldığı ve Konya Gençlerbirliği ile Konya idman Yurdu kulüplerinin de logolarının yer aldığı formalarda satış rekoru kırılması bekleniyor. Kültürparkla Konya Store mobil mağazası da açılarak şehir merkezindeki taraftarların formalara daha kolay ulaşması sağlandı. Öte yandan basketbol takımı formaları içinde tasarımlar tamamlandı ve sipariş aşamasına geçildi. İki farklı tasarımdaki bu formalar için de özel düşüncelerin olduğu ve önümüzdeki ay sonuna doğru formaların satışa sunulmasının planlandığı kaydedildi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.