Yeni Malatyaspor maçında tribünler şenlenecek

Yeni Malatyaspor maçında tribünler şenlenecek

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile birlikte bu haftadan itibaren stadyumlara seyirci alımına başlanacak.

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçına belli sayıda da olsa taraftarla çıkacak. TFF tarafından alınan kararla yeni sezonda Ekim ayı itibariyle maçlara stadyumların yüzde 30'u oranında seyirci alınması kararlaştırılmıştı ancak bu karar TFF Sağlık Kurulu tarafından iptal edildi. Ancak TFF bu defa locaların yüzde 50 kapasite ile seyirci alınmasına karar verdi.

Konuyla ilgili olarak ise şu açıklamayı yaptı: Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, ilgili kurum ve kurullarla görüşerek yaptığı değerlendirme sonucunda TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla, lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar vermiştir. Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarını kapsayan uygulama, 17 Ekim 2020 tarihinden itibaren başlayacaktır. Uygulamanın detayları ayrıca ilan edilecektir. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.