Yeni kabineyle ilgili dikkat çeken detay

Yeni kabineyle ilgili dikkat çeken detay

Yeni kabine heyecanla beklenirken, mevcut bakanlardan oluşan kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında son kez toplandı.

Yeni kabine heyecanla beklenirken, mevcut bakanlardan oluşan kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında son kez toplandı. Yakın zamanda açıklanması beklenen yeni kabineyle ilgili olarak gazeteci Candaş Tolga Işık'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Işık, 29 Mayıs tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yeni Bakanlar Kurulu cuma günü açıklanacak. Çok büyük sürprizler var. Eski kabineden sadece 2 kişi devam edebilir ama o da net değil. Tamamen yeni bir Bakanlar Kurulu ihtimali çok kuvvetli. Kulisleri toparlayıp yazacağım..." ifadelerine yer vermişti. Bu paylaşımın altına ise dün şu notu düştü:

" Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısında bunun bir bayrak yarışı olduğu ve yeni dönemde tamamen yeni isimlerin kabineye gireceğini işaret ederek tüm bakanlara tek tek teşekkür etti. Son dakikada istisna olur mu göreceğiz ama şu anki durum yüzde 100 yeni bir kabine geliyor!"
Yeni kabinede büyük sürprizlerin olacağı ve eski kabineden sadece 2 kişinin devam edebileceği belirtilirken, tamamen yeni bir bakanlar kurulu ihtimalinin güçlü olduğu ifade ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayrak yarışı olarak nitelendirdiği bu süreçte, gelecek günlerde kabinede yer alacak isimlerin açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum