Yeğenini Benzin Döküp Yakan Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet

Yeğenini Benzin Döküp Yakan Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yeğenini benzin döküp yakarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yeğenini benzin döküp yakarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi.

Tığcılar Mahallesi Turan Caddesi Çetin Sokak'ta geçen yıl 14 Mayıs'ta yeğeni Aslı Can'ı (25), evinin girişinde üzerine benzin dökerek yaktığı ileri sürülen T.B.'nin yargılanmasına Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.T.B., savunmasında olayın kazayla olduğunu ileri sürerek; "Aslı Can benim baba bir anne ayrı olan abimin kızı olur. Bir arkadaşım bekar evinde erkeklerle kaldığını söyledi. Kendisini telefonla aradım. Sorunca o da 'seni ilgilendirmez' dedi. Kendisine kızdım, bağırdım. Gece evimin önüne geldi. Motosikletim vardı. O sırada benzin koyuyordum. Elimde bulunan benzin dolu pet şişe ile omzuna vurdum. Benzin üzerine döküldü. Aslı'nın elinde sigara vardı. Tutuştu. Alevlenince korktum. Motosikletimi ittirerek götürdüm. Olay kazayla oldu. Pişmanım." dedi.

Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, T.B.'yi yeğenini canavarca hisle öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Tığcılar Mahallesi'nde meydana gelen olayda üzerine benzin dökülerek yakılan Aslı Can, çevredeki esnaflar tarafından yangın söndürücü ile müdahale edilerek söndürülmüştü. Vücudunda üçüncü derecede yanıklar oluşan kadın, sevk edildiği Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 33 gün sonra hayatını kaybetmişti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.