Yazla beldesinde bin kişiye iftar verildi

Yazla beldesinde bin kişiye iftar verildi
Akşehir'e bağlı Yazla beldesindeki Kur'an Kursu öğretici ve öğrencileri tarafından çocuklara yönelik düzenlenen iftar programına yaklaşık bin kişi katıldı.

Akşehir'e bağlı Yazla beldesindeki Kur'an Kursu öğretici ve öğrencileri tarafından çocuklara yönelik düzenlenen iftar programına yaklaşık bin kişi katıldı.

Akşehir Müftüsü Karabey Özdemir, iftarda yaptığı konuşmada, iftar sofralarının konukları, ihtiyaç sahipleri ve çocukları olduğu takdirde bereketinin daha da artacağını söyledi.

Çocukların geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Özdemir, çocukların Allah'ın emirlerine, Hz. Muhammed'in sünnetine tabi olan, anne-babasına itaat eden, vatanına ve milletine faydalı birer fert olmaları için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

İftardan sonra Yazla beldesi Merkez Cami'de Yazla Kur'an Kursu ve Akşehir Merkez Elif Kur'an Kursu öğrencileri tarafından ilahiler seslendirildi.

Çocuklara, temsili Nasreddin Hoca tarafından çeşitli hediyeler verildi, dondurma ve mısır dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.