Yazar Kabadayı öğrencilerle buluştu

Yazar Kabadayı öğrencilerle buluştu

Eğitimci Yazar Fatma Çetin Kabadayı, Cumhuriyet İlkokulu ve Mualla Nigar Yamaç Orta Okulu öğrencileri ile buluştu

.İlk olarak Akşehir Milli Eğitim Müdürü A.Barboros Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek kitap takdim eden Eğitimci Yazar Kabadayı , Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ile gerçekleştirdiği etkinliğin sonrasında Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu öğrencileri ile buluştu.

Konuşmasında eğitim hayatında başarılı olabilmeleri ve kendilerini iyi ifade edebilmeleri için kitap okumaları gerektiğini vurgulayan Yazar Kabadayı , kendi hayatından kesitler sunarak öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Söyleşide yazmanın ve okumanın önemini belirten Yazar Kabadayı , çocuk yaştan beri şiir yazdığını yazılan her şeyin kıymetli olduğunu yazdıkça geliştiğini olgunlaştığını ifade ederek, yazım hayatına kitaplarını yayımlayarak başladığını belirtti.

Öğrencilerin de yazma hevesi olanların bıkmadan, usanmadan yazmalarını ve çokça okumalarını isteyerek, bunlar sizlerin olgunlaşmanızı kelime hazinenizin genişleyeceğini düşünme gücünüzün artacağını ve hayata, insanlara, olaylara farklı bir gözle bakacaklarını söyledi. Daha sonra soru cevap şeklinde geçen buluşmanın ardından Eğitimci Yazar Fatma Çetin Kabadayı , programa katılanlara kitaplarını da imzaladı. Kendisini davet eden okul müdürü Yunus Geçit’e ve nazik misafirperverliklerinden dolayı okul öğretmenlerine teşekkür edip öğrencilerin ilgilerinden dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu Müdürü Yunus Geçit ise ;Öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını sağlamak amacı ile “Yazar - Öğrenci Buluşması” etkinliği kapsamında birincisini yaptığımız etkinlikte davetimizi kırmayarak bugün aramızda olan Eğitimci Yazar Fatma Çetin Kabadayı’ya teşekkür ederim dedi.Yazar Kabadayı son yayımlanan romanını imzalayarak Müdür Geçit’e takdim etti.Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.