Yaytek’ten 2021 yılında yeni yatırımlar

Yaytek’ten 2021 yılında yeni yatırımlar

Yay sektörünün lider firmalarından Yaytek, 2021 yılında yatırımlarına devam ediyor. Makine parkurunu her geçen yıl geliştiren Yaytek, Ar-Ge ve laboratuar bölümü yatırımlarını da sürdürüyor

Üretimden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Eraslan, birçok sektörün yay ihtiyacına cevap verebilmek adına yatırımlar yaptıklarını vurguladı. Eraslan, “Firma olarak ağırlıklı olarak tarım, otomotiv ve savunma sanayine yönelik üretim yapıyoruz. Ancak kullanım alanı çok geniş olan yay için birçok sektörden üretim talepleri alıyoruz. Biz de diğer sektörlerin de ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına üretim gücümüzü yeni aldığımız makinelerde artırdık” dedi.

12 mm 6 eksen yay makinesi, 14 eksen 7 mm form yay makinesi, 12 eksen 2,5 mm form yay makinesi, 4 eksen 1.6 mm baskı yay makinesi ve yay yorma test cihazını bünyelerine kattıklarını ifade eden Ali Eraslan, “Laboratuarımız sayesinde sıfır hataya yakın üretim yapabiliyoruz. Yeni makinelerle birlikte özellikle yurtdışı ayağımızı daha da güçlendireceğimize inanıyorum” dedi.

adsiz-001.jpg

Şirket Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Eraslan ise kurum içi eğitimlere bu yıl da ara vermeden devam ettiklerini ifade ederek, “Üretimin sürekliliği ve verimliliği konusunda hem çalışanlarımızı ve hem kendimizi eğitimlerle geleceğe hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Yeni makineler gücümüze güç katacak” diye konuştu.

Pazarlamadan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Terlemez de, müşteri portföyünün her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekerek, “Siparişleri zamanında ve sorunsuz bir şekilde teslim etme felsefemiz gereği, yeni yatırımlar yaptık. Tüm sektörlerin yay ihtiyacına cevap verme gayretindeyiz” dedi.

HAKAN ARMUTCU

adsiz-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum