Yavru Kartal son maçını Menemen ile oynayacak 

Yavru Kartal son maçını Menemen ile oynayacak 

 Yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da sürdüren 1922 Konyaspor üçüncü hazırlık maçını  3 Ağustos’ta TFF 1.Lig ekiplerinden Menemenspor ile yapacak.

Afyon’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1922 Konyaspor bugün sabah kuvvet ve taktik çalışması yaparken, son hazırlık maçını ise 3 Ağustos’ta TFF 1.Lig ekiplerinden Menemenspor ile yapacak.1922 Konyaspor yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Hakan Ünal yönetiminde yapılan antrenman, kuvvet ve taktik çalışmasıydı.

Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları ile başlarken, yeşil-beyazlılar daha sonra pas çalışması gerçekleştirdi. 1922 Konyaspor antrenmanın son bölümünde ise kuvvet ve şut çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. 1922 Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarını akşamüzeri yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SON HAZIRLIK MAÇI MENEMENSPOR’LA

 Yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da sürdüren 1922 Konyaspor üçüncü hazırlık maçını ise 3 Ağustos’ta TFF 1.Lig ekiplerinden Menemenspor ile yapacak. Afyon kampı süresince iki hazırlık maçı oynayan Yeşil-Beyazlılar Serik Belediyespor’a 2-0 mağlup olurken, Ankaraspor’u 3-1 yenmişti. Yeşil-Beyazlılar, 5 Ağustos’ta Afyon kampını tamamlayarak Konya’ya dönecek.

KAMP VERİMLİ GEÇİYOR

1922 Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Ünal Afyon kampının verimli geçtiğini ifade ederek , “ Şuana kadar kampımız gayet verimli geçiyor. Son hazırlık maçımızı Menemenspor ile oynayacağız.  Lige kadar hazır hale gelerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Oyuncularımın istek ve arzusundan memnunum” diye konuştu

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.