Yavru Kartal’ın keyfi yerinde

Yavru Kartal’ın keyfi yerinde

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla kümede kalma adına büyük avantaj sağladı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ikinci yarısında oynadığı 11 maçta 5 galibiyet 4 beraberlik 2 yenilgi aldı.

Sezonun ikinci yarısına teknik ekip değişikliği ile başlayan 1922 Konyaspor teknik direktör Salih Eken ile birlikte 11 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 5 galibiyet 4 beraberlik alırken 2 maçta ise sahadan eli boş ayrıldı. Başkent Akademi ve Afjet Afyonspor’a deplasmanda yenilen 1922 Konyaspor iç saha maçlarında ise 4 galibiyet 2 beraberlik elde etti. İkinci yarıda evinde yenilmeyen Yavru Kartal Sancaktepe karşısında da kazanarak evindeki çıkışını devam ettirdi.

İç sahada oynadığı maçlarda gösterdiği performansla dikkat çeken 1922 Konyaspor Sancaktepe maçında da başarılı istikrarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon ligde 14 iç saha maçına çıktı. 1922 Konyaspor bu maçlarda 6 galibiyet 4 beraberlik 4 yenilgi aldı. Yavru Kartallar bu maçlarda 19 gol atıp 14 gol yedi.

AHMET ÖNAY 200. MAÇINA ÇIKTI

1922 Konyaspor’da tecrübeli oyuncu ve takım kaptanı Ahmet Önay Sancaktepe karşısında ligdeki 200. maçına çıktı. 1922 Konyasporlu oyuncular, Sancaktepe

galibiyetini profesyonel kariyerinde 200. resmi maçına çıkan takım kaptanı Ahmet Önay’a

armağan ettiler. Yeşil-beyazlı oyuncular, attıkları gollerin ardından Önay

için özel olarak hazırlanan formayı açtı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.