Yavru Kartal’ın hedefi galibiyet

Yavru Kartal’ın hedefi galibiyet

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor sezonun 3. hafta maçında yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Bilecik bölgesi hakemlerinden Barkın Kara yönetecek. Kara'nın yardımcılıklarını Ramazan Ufuk Aydaş ve Hasan Cebeci yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak ise Ahmet Balkan görev yapacak

Süper Lig’den düştükten sonra toparlanamayan ve 2. lige kadar gerileyen 1922 Konyaspor’un rakibi Akhisar Belediyespor sezona galibiyetle başladı. Yeşil-siyahlı ekip deplasmanda Zonguldak Kömür’ü 1-0 yendi. Manisa ekibi 2. hafta maçında ise sahasında Bucaspor’a 2-0 yenildi. Akhisar Belediyespor 2 haftada topladığı 3 puanla sıralamada 10. basamakta yer alırken 1922 Konyaspor ise 2 puanla 12. basamakta haftayı tamamladı.

HAKAN ÜNAL: MÜCADELE EDİP KAZANACAĞIZ

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un Teknik Direktörü Hakan Ünal Akhisarspor karşısında en iyi mücadeleyi sahaya yansıtıp kazanmak istediklerini söyledi. Ünal: “ Ligde kolay maç yok. İlk iki maçımızda da güçlü takımlarla karşılaştık. Bu haftada evimizde yine güçlü ve Süper Lig görmüş bir ekiple karşılaşacağız. Zor maç. Ancak ben genç oyuncularıma güveniyorum. Sahada savaşarak ve mücadeleleriyle puan ya da puanlar alacağımıza inanıyorum. Taraftarımız da maça gelerek bize destek olursa bizim için ekstra motive olur ve sahada çok daha iyi mücadele ederiz. Bu yüzden bizi yalnız bırakmasınlar diyorum” ifadelerini kullandı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta yarın oynancak 3. hafta maçlarının programı şu şekilde:

15.00 Anagold 24Erzincanspor-Isparta 32Spor (Mustakil Atletizm Pisti Sahası)

15.00 Pazarspor-Ankara Demirspor (Pazar İlçe)

15.30 Karatay Termal 1922 Konyaspor-Akhisarspor (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz)

15.30 Zonguldak Kömürspor-Uşak Spor (Karaelmas K. Köksal)

16.00 Kırklarelispor-Eskişehirspor (Kırklareli)

17.00 Amed Sportif Faaliyetler -Nazilli Belediyespor (Diyarbakır)

19.00 Şanlıurfaspor-Teco Karacabey Belediyespor (Şanlıurfa GAP)

19.00 Bucaspor 1928-Pendikspor (Yeni Buca)

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.