Yavru Kartal’ın  gözü kritik maçta

Yavru Kartal’ın gözü kritik maçta

Manisa Futbol Kulübü ile evinde 3-3 berabere kalarak galibiyet şansını değerlendiremeyen 1922 Konyaspor kümede kalma adına pazar günü ligin en önemli maçlarından birine çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Amed Sportife k

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 24. hafta maçında sahasında Manisa Futbol Kulübü ile 3-3 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında 2 kez öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı Puanını 25 yapan 1922 Konyaspor rakiplerinin kazandığı haftada 16. sıraya geriledi ve küme düşme hattında yer aldı

1922 İÇİN KRİTİK DEPLASMAN

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 7 maçta 11 puan toplayan 1922 Konyaspor, son olarak Manisa ile evinde berabere kalarak puanı 25’e çıkardı. Haftayı 16.sırada tamamlayan Yavru Kartal, pazar günü yine zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Şuanda küme düşme hattında yer alan 1922 Konyaspor sezonun 25. hafta maçında deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Amed Sportif ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmanda kazanarak ateş hattından çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Amedsportif faaliyetler geçtiğimiz hafta Samsunspor deplasmanında 3-0 kaybetti. 27 puanı bulunan Diyarbakır temsilcisi 27 puanla 14. sırada bulunuyor.

1922 KONYASPOR’DA ALİ ATEŞ SEZONU KAPATTI

1922 Konyaspor'da Ali Ateş’ten kötü haber geldi. 1922 Konyaspor’un Gazinantep Futbol Kulübünden kadrosuna dahil ettiği Ali Ateş’in çapraz bağlarının koptuğu bildirildi. Takıma katılır katılmaz art arda 2 maçta 2 gol atan genç oyuncu Gümüşhane deplasmanında oyuna sonradan girmiş ve maçın skorunu belirleyen golü kaydetmişti. Ali Ateş Pendikspor maçında da 40. dakikada Güray Gazioğlu’unun yerine oyuna dahil oldu ve 44. dakikada yeni maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. Gaziantep FK'dan kiralanan ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine toplayan 21 yaşındaki genç kanat oyuncusu ameliyat olacak ve sezon sonuna kadar forma giyemeyecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.