Yavru Kartal’ın en zor 90’ı

Yavru Kartal’ın en zor 90’ı

1922 Konyaspor kümede kalma adına yarın ligin en önemli maçlarından birine çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Amed Sportif’e konuk olacak. Saat 13.00’da başlayacak karşılaşma Diyarbakır Stadyumunda oynanacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 25. hafta maçında yarın kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Amed Sportif’e konuk olacak. Saat 13.00’da başlayacak karşılaşma Diyarbakır Stadyumunda oynanacak. Maçı Süleyman Soyutürk yönetecek. Soyutürk’ün yardımcılıklarını Serdar İla ve Çağlar Öztürk yapacak. Maçın 4. hakemi ise Serkan Pınar olacak.

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 7 maçta 11 puan toplayan 1922 Konyaspor, son olarak Manisa ile evinde berabere kalarak puanı 25’e çıkardı. Haftayı 16.sırada tamamlayan Yavru Kartal, pazar günü yine zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Şuanda küme düşme hattında yer alan 1922 Konyaspor sezonun 25. hafta maçında deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Amed Sportif ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmanda kazanarak ateş hattından çıkmanın hesaplarını yapıyor. Amedsportif faaliyetler geçtiğimiz hafta Samsunspor deplasmanında 3-0 kaybetti. 27 puanı bulunan Diyarbakır temsilcisi 27 puanla 14. sırada bulunuyor.

RENKLİBAY 6 PUANLIK MAÇ

1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay Amedspor maçının 6puanlık bir maç olduğunu ifade etti. Renklibay: “Amed Sportif Faaliyetler karşılaşması bizim için ve onlar için 6 puanlık bir karşılaşma iki taraf da bunun farkında sonuç olarak maç deplasmanda, temkinli oynamalıyız. Hiçbir takımdan korkmuyoruz biz gerçek oyunumuzu ortaya koyduğumuz sürece yenemeyeceğimiz takım yok. Bunun da en güzel ispatını Manisa maçında gördük. Amed, maçına iyi hazırlanıp oradan 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi. 25. HAFTA MAÇ PROGRAMI

TFF 2. Lig Beyaz grupta 25. hafta maçları pazar günü oynanacak. Karşılaşmaların programı şu şekilde:

23 Şubat Pazar:

13.00 Amed Sportif Faaliyetler-1922 Konyaspor (Diyarbakır)

13.30 Sancaktepe FK-Şanlıurfaspor (15 Temmuz)

13.30 Manisa FK-Gümüşhanespor (Manisa Mümin Özkasap)

13.30 İnegölspor-Sarıyer (İnegöl İlçe)

13.30 Zonguldak Kömürspor-Hekimoğlu Trabzon (Karaelmas K. Köksal)

13.30 Çorum FK-Hacettepe (Dr. Turhan Kılıççıoğlu)

13.30 Tarsus İdman Yurdu-Başkent Akademi FK (Tarsus İlçe)

13.30 Afjet Afyonspor-Pendispor (Zafer)

13.30 GMG Kırklarelispor-Yılport Samsunspor (Kırklareli Atatürk)

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum