Yavru Kartal’dan  altın gibi 3 puan

Yavru Kartal’dan altın gibi 3 puan

1922 Konyaspor evinde Sancaktepe Futbol Kulübü’nü 2-1 yendi. Maç 2-1 devam ederken konuk ekip penaltı atışından yararlanamadı. Yeşil-beyazlı ekip aldığı galibiyetle puanını 33’e yükseltti.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 28. hafta maçında sahasında Sancaktepe Futbol Kulübü ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında müthiş bir mücadele örneği ortaya koyarak maçı 2-1 kazandı. 1922 Konyaspor bu galibiyetle puanını 33’e yükseltti.

Maça iyi başlayan 1922 Konyaspor maçın 5. dakikasında Seydi Kayasoy’un golüyle 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlı ekipte kullanılan korner atışını Seddar Karaman arkaya aşırdı ve Seydi güzel bir kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti. Golü erken bulan 1922 Konyaspor 2. golünü ise 20.dakikada buldu. Bu dakikada organize şekilde rakip ceza sahasına yaklaşan yeşil-beyazlı ekipte Seyid Ahmet Han’ın güzel pasına uzaktan müthiş bir vuruş yapan Güray Gazioğlu topu kalecinin sağından 90’dan filerlerbuluşturdu ve skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk devresenin sonlarına doğru savunmada büyük bir hata yapan 1922 Konyaspor kalesinde golü gördü. 41. dakikada Melik Derin konuk ekibin golünü kaydetti.karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında konuk ekip daha etkili oldu. Maçın 64. dakikasında gelişen atakta 1922 Konyaspor defansında oluşan karambolde Sancaktepe’nin topu direkten gole giderken Seydi topu çizgide karşılayarak kiritik bir mücadelede bulundu.

Maçın 85. dakikasında hakem Bilal Köseoğlu Sancaktepe lehine penaltı çaldı. Topun başına geçen Alaattin topu direğe nişanladı. Maç 2-1 sona erdi.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.