Yavru Kartal’a ağır yenilgi: 4-1

Yavru Kartal’a ağır yenilgi: 4-1

Karatay Termal 1922 Konyaspor deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a deplasmanda 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip bu sonuçla 14 puanda kalmaya devam etti

Misli.com 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor sezonun 12. hafta maçında deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a 4-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu yenilgi ile 14 puanda kaldı ve 11. sıraya geriledi.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip baskılı başladı. Rakibin atakları karşısında çok fazla varlık gösteremeyen Yavru Kartal 12. dakikada Şahin Fıstıkçı’nın golüyle 1-0 geriye düştü. Bu golden sonra da devam eden Etimesgut Belediyespor atakları 19. dakikada golle sonuçlandı. Bu dakikada Konya spor kamuoyunun yakından tanıdığı İbrahim Alan takımını 2-0 öne geçirdi. 1922 Konyaspor bu gollere 25. dakikada Mehmet Ali Can ile cevap verdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi. 2. Yarıda Yavru Kartal beraberliği yakalamak için çok fazla etkili olamadı. Etimesgut Belediyespor ise 77. dakikada Recep Metin ile skoru 3-1’e getirdi. Maçın son dakikasında ise İbrahim Alan kendisinin 2. takımının 4. golünü atarak karşılaşmanın skorunu belirledi 4-1.

SPOR SERVİSİ

STAT: Etimesgut Belediyesi Atatürk

HAKEMLER: Mehmet Terece, Muhammed Yıldız, Şükrü Çavcı

ETİMESGUT BELEDİYE: Özkan Karabulut, Hüseyin Öztürk, Eyüpcan Delibalta, Çağlayan Menderes, Mikail Koçak(90+1’ Kaan Yılmaz), İbrahim Alan(90+2 Berat Tosun), Şahin Fıstıkcı(90+2’ M. Zahit Çınar), Alim Harlak(88’ Yusuf Yıldırım), Alaettin Batuhan Tur, Halil Köçer, Yasin Görkem Arslan(75’ Recep Metin)

K.T 1922 KONYASPOR: Mücahit Atalay, Seydi Kayasoy, Adem Eren Kabak(76’Mert Dikici),Doğan Can Gölpek, İsmail Güven, Mehmet Ali Can(76’Hamit Kulya), Savaş Polat, Görkem Şimşek, Süleyman Selak, Hüseyin Aybars Tüfekci(33’ Cihat Aktaş), Ekrem Kayılıbal

GOLLER: Dk 12 Şahin Fıstıkcı, dk 19, 90 İbrahim Alan, dk77 Recep Metin(Etimesgut Bld). Dk 25 Mehmet Ali Can(1922 Konyaspor)

SARI KARTLAR İbrahim Alan, Eyüpcan Delibalta, Y.Görkem Aslan(Etimesgut Belediye)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.