Yavru Kartal  penaltılarda elendi

Yavru Kartal penaltılarda elendi

1922 Konyaspor Türkiye Kupası 1. Tur müsabakasında sahasında Talasgücü Belediyespor’a penaltılarla 4-3 yenilerek kupaya veda etti


1922 Konyaspor Türkiye Kupası 1. Tur müsabakasında sahasında Talasgücü Belediyespor ile karşılaştı. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu'nda oynanan maçın normal süresi 1-1 tamamlandı. Uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara gitti. Yeşil-beyazlı ekip penaltılarda iki kez tur şansı yakalamasına rağmen rakibine 4-3 yenildi.
Karşılaşmanın 10.dakikasında gelişen konuk takım atağında sol kanattan Ramazan Taş'ın ceza yayı üzerine gönderdiği topu Oğuzhan düzgün bir vuruşla filelerle buluşturdu 0-1.
Maçın 37.dakikasında 1922 Konyaspor sağ kanattan korner kullandı. Topa iyi yükselen Hüseyin Aybars Tüfekçi güzel bir kafa vuruşu ile skoru eşitledi 1-1.
Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında iki ekipte gol bulamayınca maçın normal süresi 1-1 sona erdi.
Uzatmanın ilk devresinin son dakikasında 1922 Konyaspor öne geçme şansı yakaladı. Oğuzhan Şahin Uzun kaleci ile karşı karşıya kaldığı müsait pozisyonda topu kalecinin ayağına nişanladı. Maçın uzatmalarında da gol olmayınca karşılaşma penaltılara gitti.
1922 Konyaspor penaltılarda iki kez tur atlama şansı yakalamasına rağmen Yaşar Kavas, Yunus Teke Ve Mücahit Kaya ile bu şansları değerlendiremedi. Yavru Kartal rakibine penaltılarla 4-3 yenilerek kupaya veda etti
FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum