Yavru Kartal Kırmızı Grup’ta

Yavru Kartal Kırmızı Grup’ta

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grupları Kura Çekimi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Kura çekim törenine 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor 2020-2021 sezonunda Kırmızı Grupta ter dökecek.

1922 Konyaspor’un Grubunda yer alan takımlar ise şu şekilde: KIRMIZI GRUP

Başkent Akademi, Bayburt Özel İdare, Elazığspor, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, Kastamonuspor, Karacabey Bld., Kardemir Karabükspor, Kırklarelispor, Kırşehirspor, Pazarspor, Pendikspor, Sakaryaspor, Serik Belediyespor, Sivas Belediye Spor, Tarsus İdman Yurdu, Turgutluspor, Van Spor

Ligin diğer grubu Beyaz Grupta ise

Afyonspor, Amedspor, 24 Erzincanspor, Ankara Demirspor, Çorum FK, Ergene Velimeşespor, Gümüşhanespor, Hacettepespor, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Kocaelispor, Manisa FK, Niüde Anadolu Fk, Sancaktepe FK, Sarıyerspor, Uşakspor,ve Zonguldakspor Kömürspor yer alacak.

FİKSTÜR 1 EYLÜL’DE BELİRLENECEK

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi ise 1 Eylül Salı günü JW Marriott Otel'de yapılacak TFF Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Ancyra Salonu'nda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüpleri delegelerinin katılımı ile gerçekleşecek.

TFF 2. Lig 19 Eylül 2020 tarihinde başlarken, 8 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek. Ligde 5, 10, 15, 24, 29 ve 34. hafta maçları hafta içi oynanacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.