Yavru Kartal  için kritik 90

Yavru Kartal için kritik 90

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Karatay Termal 1922 Konyaspor yarın deplasmanda ateş hattının içinde bulunan Elazığspor’a konuk olacak. Elazığ Doğukent Stadı'nda oynanacak maç yarın saat 14.00’te başlayacak

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta 26. hafta maçları bugün oynanacak. Karatay Termal 1922 Konyaspor deplasmanda Tetiş Yapı Elazığspor ile karşılaşacak. Elazığ Doğukent Stadı'nda oynanacak maç yarın saat 14.00’te başlayacak. Mücadeleyi Bilecik bölgesi hakemi Barkın Kara yönetecek. Kara'nın yardımcılıklarını Ramazan Ufuk Aydaş ve Burak Celep yapacak. Maçta dördüncü hakem olarak ise Tunç Özdemir görev yapacak. Ligde 26 puanla 15. sırada yer alan 1922 Konyaspor, 21 puanla 19. sırada yer alan rakibi karşısında çok kritik bir sınav verecek. Başarısız bir sezon geçiren yeşil-beyazlı ekip, kümede kalma yolunda karşısında direkt rakibi olan Elazığspor'u geçerek rahatlamak istiyor. Yavru Kartal daha önce sportif direktör olarak görev yapan Levent Kartop yönetiminde çıkacağı ilk maçtan 3 puanla ayrılarak, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. 1922 Konyaspor, Elazığ deplasmanının ardından sahasında düşmeme mücadelesi veren Bayburt İl Özel İdaresi ile karşılaşacak. 26 puanla ligde 15. sırada yer alan yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu maçlardan iyi bir skorla ayrılarak kümede kalma yolunda avantaj yakalamak istiyor.

KIRMIZI GRUPTA 26. HAFTA HEYECANI YAŞANACAK

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta 26. hafta maçları bugün oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Kırmızı Grup'ta 26. haftanın müsabaka programı şöyle:

13.00 Kardemir Karabükspor-Turgutluspor (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)

14.00 Serik Belediyespor-Etimesgut Belediyespor (Serik İsmail Oğan)

14.00 Bayburt Özel İdare-GMG Kastamonuspor (Bayburt Genç Osman)

14.00 Tetiş Yapı Elazığspor-Karatay Termal 1922 Konyaspor (Elazığ Doğukent)

14.00 Pendikspor-Eyüpspor (Pendik)

14.00 Mamak-Tarsus İdman Yurdu (Çubuk İlçe)

14.00 Kırşehir Belediyespor-Kırklarelispor (Kırşehir Ahi)

14.00 Bodrumspor-Vanspor (Bodrum İlçe)

14.00 Karacabey Belediyespor-Pazarspor (Karacabey M. Fehmi Gerçeker)

14.00 Sivas Belediyespor-Sakaryaspor (Sivas Muhsin Yazıcıoğlu)

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum