Yavru Kartal da çalışmalara başlayacak 

Yavru Kartal da çalışmalara başlayacak 

TFF tarafından liglerin Haziran ayının ikinci hafta başlama olasılığının açıklanmasının ardından İttifak Holding Konyaspor’un pilot takımı olan 1922 Konyaspor da  önümüzdeki hafta itibari ile saha çalışmalarına başlayacak.

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden1922 Konyaspor’da, koronavirüs nedeniyle liglere ara verilmesinin ardından başlayan bireysel antrenmanlar devam ediyor. Teknik heyet, yeşil-beyazlı futbolculara her hafta farklı program verirken, futbolcular evde bu çalışmaları yerine getirerek formda kalmaya çalışıyorlar. 1922 Konyaspor’da bireysel idmanların bu hafta da süreceği ve mayıs ayının ilk haftasında toplu antrenmanların başlayabileceği ifade edildi. Alınan bilgiye göre yeşil-beyazlıların 5 veya 6 Mayıs’ta toplanabileceği ve programda değişiklik olmaması halinde saha antrenmanlarının start alacağı ifade edildi.
Diğer 2. Lig takımlarının da bu haftadan itibaren toplu çalışmalara başlayacağı belirtilirken, 1922 Konyaspor yönetimi liglerin haziran ayında oynatılması ihtimali üzerine mayıs ayının ilk haftasında saha çalışmalarına başlanması yönünde karar alabileceği öğrenildi.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.