Yavru Kartal “3”  puana kilitlendi

Yavru Kartal “3” puana kilitlendi

Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 3.haftasında evinde oynayacağı Akhisarspor maçını kazanarak galibiyet siftahı yapmak istiyor. Başkan Zahir Renklibay geride kalan 2 haftada iyi oynadıklarını Akhisarspor maçında bu oyunu skora yansıtacaklarına inandıkl

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 3.haftasında 19 Eylül Pazar günü sahasında konuk edeceği Akhisarspor maçının hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Hakan Ünal yönetiminde Saraçoğlu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Antrenman , 5-2 oyun, dar alan pas çalışması ile devam etti. Yeşil-Beyazlılar idmanın son bölümünde geniş alan oyun ile antrenmanı tamamladı. 1922 Konyaspor, Akhisarspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

TAKIMIMIZ İKİ HAFTADA İYİ OYUN ÇIKARDI

Karatay Termal 1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay, ligin ilk iki haftasında takımlarının iyi mücadele ettiğini ifade ederek “ Ligin ilk iki haftasında oynadığımız takımlar büyük bütçelerle oluşturulan takımlar. Oyuncularımız gerek Tarsus İdmanyurdu gerekse Isparta deplasmanında çok iyi oyun çıkardılar. Bu maçları kazanabilirdik, ama olmadı. Grubumuzda güçlü takımlar var. Bu takımlara karşı genç oyuncularla mücadele ediyoruz. İlerleyen haftalarda takımımız üstüne koyarak daha da iyi olacaktır” diye konuştu.

PLAY-OFF’A KALMAK İSTİYORUZ

Başkan Renklibay, asli görevlerinin A takıma oyuncu kazandırmak olduğunu ve bu sezon bununla birlikte hedeflerinin Play-Off’lara kalmak olduğunu ifade etti. Zahir Renklibay“ Küme düşme korkusu yaşamadan ligde mücadelemizi sürdüreceğiz. Lig’de hedefimiz Play-Off’lara kalmak. Yönetim olarak oyuncularımızla devamlı toplantı yapıyoruz ve eksiklerini giderme yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ligdeki hedefimiz belli, ancak bu takımın asli görevi A takıma oyuncu vermektir. Bunu başardığımız zaman pilot takım olarak görevimizi yerine getirmiş oluruz”dedi.

HEDEFİMİZ GALİBİYET

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, son olarak Akhisarspor maçıyla ilgili görüşleni açıkladı. Renklibay “Zor bir maç olacak. Ancak takımımıza güvenimiz tam. Saha avantajını da kullanarak maçı kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.