Yardımlar Gazze’ye ulaştı

Yardımlar Gazze’ye ulaştı

Uluslararası girişimler sonucunda İsrail ile HAMAS arasında varılan ateşkes anlaşması sürecinde Gazze’ye yardım TIR’ları ulaştı. Cansuyu Derneğinin de insani yardım malzemesi taşıyan TIR’ları bölgeye ulaştı.

Siyonist şebeke İsrail’in, Gazze’ye yönelik sürdürdüğü saldırılar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Katar arabuluculuğuyla İsrail ve HAMAS arasında varılan insani yardım ve esir takasına ilişkin dört günlük ateşkes de ise son gün. Ateşkes sürecinde insani yardım malzemelerini taşıyan TIR’lar ise bir bir Refah Sınır Kapısı’ndan Gazze’ye ulaşmıştı.

YARDIMLAR GAZZE’YE ULAŞTI

Cansuyu Derneğinin de yürüttüğü acil insanı yardım kampanyası sonucunda oluşturulan yardım TIR’ları, ateşkes süresinde sınır kapısını aşarak Gazze’deki mazlumlara ulaştı. Yardımların sınırın öte yanında mazlumlara dağıtımı ise sürüyor. Cansuyu tarafından yapılan açıklamada ise, bölgeye olan desteklerin devam edeceği duyuruldu.

whatsapp-image-2023-11-27-at-134406-1-1701111195.jpeg

İLK GÜNDEN BU YANA ARALIKSIZ YARDIM

Cansuyu’nun yardımları bununla da sınırla değil. Cansuyu’nun Gazze’de bulanan partner kuruluşları ile sürdürdüğü yardımlar ise ilk günden bu yana sürüyor. Saldırılılar ve bombalar altında bölgede bulanan insani yardım ekipleri aracılığıyla başta acil gıda olmak üzere pek çok alanda insani yardım Gazze halkına ulaşmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.