Yaralı Kartal  için zorlu 90

Yaralı Kartal için zorlu 90

arabam.com Konyaspor sezonun 21. hafta maçında yarın İstanbul deplasmanında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Ligde 21. hafta maçında yarın deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Zorlu maçı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Bilal Gölen yapacak. Tugay Kaan Numanoğlu ise maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak. Yeşil-beyazlı ekip ligin üçüncüsü konumunda bulunan Başakşehir’i yenerek yeni bir sayfa açmak istiyor. İstanbul ekibi 19 maçta 11 galibiyet 4 beraberlik 4 yenilgi alarak 37 puanla sıralamada 3. basamakta yer aldı. Konyaspor ise zorlu müsabaka öncesinde 27 puanla 7. basamakta yer aldı.

KONYASPOR DEPLASMANDA TEK MAÇ KAYBETTİ

Başakşehir deplasmanında zorlu bir sınav verecek olan Konyaspor bugüne kadar oynadığı dış saha maçlarında sadece tek yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon deplasmanda 9 maça çıkarken bu maçlarda 3 galibiyet 5 beraberlik bir de yenilgi aldı. Konyaspor bu yenilgisini 7. haftada Galatasaray karşısında 2- 1’lik skorla almıştı.

STANOJEVİC’İN 2. LİG SINAVI

Arabam.com Konyaspor’un yeni teknik direktörü Aleksandar Stanojevic takımın başında biri kupa biri lig olmak üzere 2 maça çıktı ve bu karşılaşmalardan eli boş ayrıldı. Sırp teknik adam Başakşehir maçıyla birlikte ligde ikinci sınavına çıkacak. Stanojevic zorlu maçtan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

BAŞAKŞEHİR’E KARŞI SADECE 3 MAÇ KAZANDI

Medipol Başakşehir’e konuk olacak Arabam.com Konyaspor rakibi ile ligde 24. kez karşılaşacak. Rakibine karşı şansı tutmayan yeşil-beyazlı ekip geride kalan 23 maçta sadece 3 keze kazanabildi. Kalan maçlarda 11 kez sahadan mağlubiyetle ayrılan Konyaspor, rakibiyle 9 kez de berabere kaldı Ligin ilk devresinde Konyaspor’un ev sahipliğinde Eskişehir’de oynanan maç 0-0 sona ermişti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum