Yapılacak daha çok işimiz var

Yapılacak daha çok işimiz var

Genç MÜSİAD Konya Şubesi, düzenlediği geleneksel iftar programı ile bir araya geldi.

MÜSİAD Konya Şubesi İl Binası'nda gerçekleştirilen iftara AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Konya İl Müdürü Uğur Özalır, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade,  MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka,  Genç MÜSİAD Konya Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Başaran, MÜSİAD üyeleri, Türk ve yabancı uyruklu öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı. İftarın ardından dualar edildi.

RAMAZANI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ

Dualarının kabul olduğunu ve sonunda Allah'ın tüm Müslümanları Ramazan ayına kavuşturduğunu vurgulayan  Genç MÜSİAD Konya Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Başaran, bu ayın rahmet ayı olduğunu söyledi. Başaran, “Bu ay, fırsat ayıdır. Fırsat odaklı olan biz girışimciler bu aydan ne yapıp edip istifade etmeliyiz” dedi. Daha sonra Başaran, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Günahlarımızdan arınmak, iyi yönlerimizi artırmak, kötü yönlerimizi bitirmek için bu fırsatı değerlendirmeliyiz.”

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Genç MÜSİAD  olarak kendilerinin, İslam coğrafyasının yükünün omuzlarında olduklarını hissettiklerini dile getiren Başkan Başaran, Asım'ın nesli olarak Allah rızası için çalışıp üretip daha çok infak etmenin yarışı içerisinde olduklarının altını çizdi. Başaran, “Bu minvalde yaptığımız program ve  faaliyetler sayesinde İnşallah bu hedefimize sizlerin de desteğiyle ulaşacağız” açıklamalarında bulundu. “Rahmet, bereket ve mağfiret ayının; zulmün ve terörün sonunun gelmesine, İslam aleminin izzetinin ziyadeleşmesine ve en önemli görevlerimizden olan infakın hatırlanmasına vesile olmasını yüce yaradandan niyaz ederim” diyen Başaran, konuşmasını şu cümleler ile bitirdi:  “Bin geceden daha hayırlı olan Kadir gecesinin feyzinden hep birlikte istifade edebilmemiz, bu ayın sonunda burnu yere sürtünenlerden değil de affedilenlerden olmamız dileğiyle şimdiden Ramazan bayramınızı tebrik eder, sağlık ve esenlik dilerim.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.