"Ya biz ya top toplayıcılar hata yapar"

"Ya biz ya top toplayıcılar hata yapar"

Konyaspor Teknik direktörü İlhan Palut Antalyaspor maçı sonrasında hakem Mete Kalkavan’a tepki göstererek  “Ya biz ya top toplayıcılar hata yapar. Başka kimse zaten hata yapmaz. Bir sonraki maça gelecek olan top toplayıcılar daha dikkatli olmalı” dedi

Konyaspor Teknik direktörü İlhan Palut Antalyaspor maçı sonrasında hakem Mete Kalkavan’a tepki göstererek  “Ya biz ya top toplayıcılar hata yapar. Başka kimse zaten hata yapmaz. Bir sonraki maça gelecek olan top toplayıcılar daha dikkatli olmalı” diye konuştu. 
Antalyaspor’un kazandığı penaltı pozisyonunu da değerlendiren Palut, “Pozisyon penaltı değil. Çekiçi’ye atılan karate tekmesi VAR’dan zar zor penaltıya dönerken, Barış’ın topa müdahalesi penaltı ile cezalandırıldı. Bünyamin’in atakta dirseğine çarpan top, hani atakta kapalı olsa da elle cezalandırılırdı. Kuralları da artık anlayamıyoruz. Her hafta eğitim almalıyız. Mete hocam hoş geldi, sefa geldi. Türk futbolunun önemli bir değeridir. Özlemiştik kendisini. Onun kişiliği ile alakalı yorum yapmıyorum. Kimseyi yaralamıyor ve aşağılamıyorum. Çok kritik bir hata, inanamadım. Bizim kötü olmamız bizim yanlış kararlarla cezalandırılmamızı hiçbir şekilde gerektirmiyor" diye konuştu.” diye konuştu

PALUT’TAN İLGİNÇ CEVAP

‘Konyaspor’un son haftalarda hakem skandalları ile çok sık karşılaştığı, kalan haftalarda takımın saha içerisinde  nasıl bir reaksiyon verecek şeklinde yöneltilen soruya Palut, şu yanıtı verdi:

"Güzel bir nokta. Önce soyunma odamızı toparladık. Bir şeyler var ama çok uzak emin de değilim. Pozisyonu seyrettim ama inanamadım. Bunu takımımda sakinliğe çevirmeye çalıştım. İki çok kötü savunma yapıyoruz, golün her şeklini yiyoruz. Özveri mi konsantrasyon eksikliği mi, ben mi iyi çalıştıramıyorum. Bunu çözeceğiz. İzleyeceğiz, yaptığımız hataları çalışacağız, başka bir ilacımız yok. Buradan bizi kurtaracak tekrar çalışmak, bol tekrar başka bir sermayemiz yok. Kimseden bir yardım bekleyecek durumumuz yok. Kimseye kızacak, suçu başkasına atacak ne yapalım hakem de penaltı vermeseydi diyecek bir fıtratımız yok. Ekibimle sağlam duracağız. Bir sonraki maça çalışacağız. Takımımda stres oluşmasını engellemeliyim, hem de doğru savunma doğru hücum etmeyi sürdürme adına çalışmalıyız. Takımım için bu seviyenin bir imtihanı olacak, benim için bu seviyeyi burada bitirebilmenin kariyerimde bir imtihanı olacak. Buna çalışacağız. Bu seviyeyi burada bitirebilmenin imtihanı olacak. 4. olsak, 5. olsak diyemeyiz. Bunu tekrar başarabiliriz. İnsanlarda beklentiyi çok yükselttik, onları hayal kırıklığına uğratmak son derece üzücü. Saha içindeki herkes dikkatli olacak, top toplayıcılardan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın. Çocuklar topları daha iyi atsın diye. Başka kimse zaten hata yapmaz. Ya biz ya top toplayıcılar hata yapar. Bir sonraki maça gelecek olan top toplayıcılar daha dikkatli olmalı. Bu konuşmayı onlar adına mağdurluk edebiyatı için yapmıyorum. Bir sonraki maçta bizi telafi etmesinler."

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum