Vicdan sahibi yetkililer göreve: ZIM konteynerleri Konya’da!
İsrail merkezli nakliye şirketi ZIM Türkiye'deki faaliyetlerine devam ediyor. Konya’da üretilen ürünler de ZIM ile özellikle İstanbul, İzmir ve Mersin gibi limanlara götürülüyor.
türkiye'nin İsrail ile ticaret yasağına rağmen ZIM'in faaliyetleri, kamuoyunda tartışma yaratıyor. Önceki gün bir vatandaş, Konya’da ZIM konteynerlerini ifşa etti. Bütün eleştirilere rağmen Konya gibi bir şehirde İsrail merkezli nakliye şirketi ZIM’in faaliyet göstermesi tepkilere neden oldu.
'BU GİDİŞATA DUR DEYİN'
Konya’dan İsrail’e malzeme taşınmasının üzerine Konyalı vatandaş, “Vicdan sahibi yetkilileri, yöneticileri bu konuda gerekeni yapmaları için göreve çağırıyoruz. Gerekeni yapın, bu gidişata dur deyin” dedi. Konyalılar, şehirde katil İsrail ile iş birliği yapan firmaların da ortaya çıkarılmasını istiyor.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.